Jogosan vagyok felháborodva?
Figyelt kérdés
A volt férjem tavaly megkérte az élettársa kezét. Amikor a lányunk ezt megtudta, közölte, hogy ő szeretne a koszorúslány lenni.
A minap kiderült, hogy júliusban lesz a lagzi, de a volt férjem kerek perec kijelentette, hogy a gyerek nem lehet koszorúslány, és nem mehet az esküvőre sem!!!
Jogosan vagyok kiakadva ezen? Vagy ez normális, hogy a saját lánya nem vehet részt az esküvőn?
2015. márc. 23. 12:10
41/65 anonim válasza:
"Júniusban lesz a lagzi." Gondolom nem négyesben lagziznak.
42/65 anonim válasza:
Szerintem a gyerek sem akarna koszorúslány lenni, ha valaki el nem hintette neki, hogy ő akár az is lehetne apja esetleges nászán. És valószínűleg nem az apa volt ez. Teljesen más az elvált látogató szülő viszonya, mint az aki mindig vele van. Ő sajnos úgy már nem lesz soha az apja, akár ott van az esküvőn, akár nem a gyermek, mintha vele felnövő minta lenne. Nem ugyanaz. Nem elváltak gyermekei ilyet át sem élnek, hogy a szülőm új esküvője. Szóval ez amúgy is egy igazán szerencsétlen helyzet, de ha te mint anya adod a gyereked alá a lovat, az nem fogja elfelejteni ezt. De ha te a nagy napon úgy viselkedsz, mint átlagosan, akkor van esély a ködfátyolra, még csak négy éves. Valószínűleg az apjával töltött emlékek intenzívebbek lesznek, mint egy kihagyott esküvő.
43/65 anonim válasza:
Áruld már el kedves kötekedő...te egy elvált férfi vagy, esetleg van-e gyereked, vagy fiatal nő vagy, anya? Mostmár b@romira érdekel! :D
44/65 anonim válasza:
Nos, a lagzit éppen lehet csupán az esküvőre is érteni, de mindegy. Ha rám gondoltál, mint kotekedore, akkor el árulom, hogy nő vagyok, nem fiatal -bár kinek mi a fiatal. ...- és mint már korábban kiderult, gyerekem is van
45/65 anonim válasza:
42es. Miért is viselkedne az esküvő napján normálisan az anyuka? ha a férfit nem érdekli hogy belegázol a gyereke lelkébe akkor az anyukát miért is érdekelje ha ettől elromlik a kapcsolatuk? Én biztosan ki is hangsúlyoznám a gyereknek. Had szívjon csak a férfi, de ne jöjjön nekem sírni miért nem akar vele lenni a gyerek.Az ilyen valami nem apa.
46/65 anonim válasza:
Kár, hogy ilyen baromsággal, mint amit te tanácsolsz utolsó, nem az apa szívja meg, hanem a gyerek. Az elso és legfontosabb szabály, hogy a másik szulorol soha semmi rosszat nem mondunk.
47/65 A kérdező kommentje:
Soha semmi rosszat nem mondtam a gyereknek az apjára, sosem uszítottam ellene. És amennyire lehet, most is ki akarom hagyni ebből.
Próbálom megérteni az exem pálfordulását, talán majd holnap el is magyarázza, amikor jön a gyerekért.
2015. márc. 23. 16:33
48/65 A kérdező kommentje:
De ahogy látom elég durván megoszlanak a vélemények. Szóval az első körben mindenképpen meghallgatom az ő álláspontját és magyarázatát.
2015. márc. 23. 16:35
49/65 anonim válasza:
Igy van ez a legokosabb döntés.En a helyedben egy percig nem erőltetném, hogy ott legyen a gyerek, bármi is az oka, hogy az apa nem akarja. Kényszerből nem sül ki semmi jó
50/65 anonim válasza:
Akkor itt csakis az apa lehet az aki mindent megtehet a lányával! Ő megbánthatja, mert nem élnek együtt...! És az anya a hibás mert felstuffolta a kislányt, hogy ő lehetne a koszorúslány? Te jó ég! Olvasod is amiket írsz ember? Azért ne legyél már ennyire hímsoviniszta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!