Jogosan vagyok felháborodva?
A volt férjem tavaly megkérte az élettársa kezét. Amikor a lányunk ezt megtudta, közölte, hogy ő szeretne a koszorúslány lenni.
A minap kiderült, hogy júliusban lesz a lagzi, de a volt férjem kerek perec kijelentette, hogy a gyerek nem lehet koszorúslány, és nem mehet az esküvőre sem!!!
Jogosan vagyok kiakadva ezen? Vagy ez normális, hogy a saját lánya nem vehet részt az esküvőn?
De nem értem itt a válaszadókat, akik azzal jönnek, hogy nem akarják pesztrálni a gyereket. Ki beszél itt erről? Nem a lakodalomról van szó, csak a szertartásról, amikor csak koszorús lehet, nem kell felvigyázó, és még ha így is lenne, ott van apuka szülei, nyilván nem venne sok időt el, csak kb. fél órát az életükből, csak hogy a kislánynak egy kis boldogságot okozzanak.
Itt egyértelmű, hogy a feleség-jelölt adta az ívet az exnek, hogy nem kell oda a kislány.. és ha az apa erre rá is bólintott, akkor gratulálok hozzá, megtalálta a zsák a foltját. Mert életünk szerelmei jönnek-mennek, de a gyerekeink és a szüleink maradnak. Sajnálom a kislányt, és nagyon gyanítom, hogy a kérdezőre hárul majd a feladat, hogy elmagyarázza a lányának, hogy ez van, és mivel a kérdező sem tud szinte többet, a lányka meg száporoztatja felé a kérdéseket, hogy miért.
40-es
"A minap kiderült, hogy júliusban lesz a lagzi, de a volt férjem kerek perec kijelentette, hogy a gyerek nem lehet koszorúslány, és nem mehet az esküvőre sem!!! "
a lagzi nem két tanús esküvőt jelent..mindamellett nem azt mondta, hogy nem kell koszorúslány, hanem csak hogy ő nem lehet...rendes esküvőről volt szó a hozzászólások alapján...és hogy nem telefontéma hogy miért nem...a "két tanús esküvőt tartunk" nem olyan dolog amit nem lehet kibökni....
Még nem volt időm elolvasni a válaszokat, de el fogom.
Foglalj arra a hétvégére egy 3 napos wellness-t, utazzatok el:)
Igen, vitatéma marad ez a kérdés. Sokféleképpen lehet erről a helyzetről gondolkodni.
De mivel már megtörtént az elutasítás így neked a dolgod a lányod szemére a szürke fátyol ejtése (feledtetés). És ebben bizony kérheted a volt férjed segítségét (pl ha velük van a gyerek, akkor inkább ne is beszéljenek esküvőről), ne akkor szervezkedjenek az ügyben. Ugyanakkor elmondhatod neki a véleményed, csak ne legyen ott a gyerek. Ez egy napos esemény, el lehet mondani a gyereknek, hogy csak felnőttek lesznek ott stb, nem olyan lesz mint a filmekben. Egyébként "normális" esetben nem a gyermekünk a koszorúslány. Én esküvőmön nem voltak koszorús lányok (én nem akartam).
Mert akkor nem sérül az önértékelése ha megtudja, hogy apuci nem akarja látni az esküvőn?
Én nem mondanék semmit a lányomnak, ha az apja ezt akarja akkor magyarázza meg ő neki! De nem mentegetném a seggét egy percig sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!