Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jogosan vagyok felháborodva?

Jogosan vagyok felháborodva?

Figyelt kérdés

A volt férjem tavaly megkérte az élettársa kezét. Amikor a lányunk ezt megtudta, közölte, hogy ő szeretne a koszorúslány lenni.

A minap kiderült, hogy júliusban lesz a lagzi, de a volt férjem kerek perec kijelentette, hogy a gyerek nem lehet koszorúslány, és nem mehet az esküvőre sem!!!

Jogosan vagyok kiakadva ezen? Vagy ez normális, hogy a saját lánya nem vehet részt az esküvőn?

2015. márc. 23. 12:10
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
74%
Kérdezd meg az apát, hogy ő mit szólna ha nem hívná meg a lánya az esküvőjére? :)
2015. márc. 23. 14:02
 32/65 piroska és a farkas ***** válasza:
71%
Bocsánat, de akik annyira nagyon azt gondolják, h a házasulando párnak joga van eldönteni, h kit hívnak meg, felfogták, h az apának a kislány ugyanúgy gyereke, mint az anyának?? Én azt sem értem, hogy egyáltalán hogy merült fel az, h ebben bármiféle választási lehetőség van. Főképp akkor nem, ha a kicsinek ott lennének az apai nagyszülei, vagy apai akárkijei.
2015. márc. 23. 14:03
 33/65 anonim ***** válasza:
77%

30-as vagyok újra.

Nem, nem gondolom egyébként, hogy itt csak az ifjú párról van szó. Amennyiben egyszer összedobtam már egy gyereket valakivel, akkor kutya kötelességem annak a gyereknek a kéréseit, kívánságait, és lelki jólétét életem végéig szem előtt tartani. És bizony ha valaki egy apához megy feleségül, akkor ha tetszik, ha nem, neki is így kell eljárnia. Dönthetek persze másként is, csak akkor nem kell csodálkozni, ha 20-25 év múlva a lányom sem gondolja úgy, hogy az új asszonnyal részt kell vennem élete legnagyobb eseményén.

2015. márc. 23. 14:06
 34/65 anonim ***** válasza:
7%

Csak azt sikerül elfelejteni a "milyen apa az ilyen" gondolkodású vlaszadoknak, hogy egyértelműen nem apa, hanem anya neveli a gyereket. Gondolom nem hetente, de inkább kéthetente van lathatas. A gyerek így nem része a mindennapjaiknak. Ha nem akarják hogy ott legyen, akkor nem lesz ott és pont.

A pszichologus valaszadonk meg jól nevelheti a kisgyereket, ha késő éjfélig fennmaradhat

2015. márc. 23. 14:20
 35/65 anonim ***** válasza:
74%
Pontosan ugyanolyan apa az apa, mint amilyen anya az anya!!Nincs különbség!Mindekettőnek ugyanannyi köze van a gyerekhez,
2015. márc. 23. 14:22
 36/65 anonim ***** válasza:
10%
Tényleg, utolsó? Alapvetően egyet értenék veled, itt viszont egy elvalt szuloparrol van szó, ahol anya neveli a gyereket, apa pedig x időnként élhet a lathatas jogával, Ne próbáld már nekem bemagyarzni, hogy ugyanolyan helyzetben vannak
2015. márc. 23. 14:26
 37/65 anonim ***** válasza:
80%
Kedves 34-es, a lányunk nyilván nem minden nap van ébren éjfélig, de aznap külön altattam egy órát este hét és nyolc között, hogy része lehessen az élményben. :) És igen, valóban remekül sikerült gyerkőc, köszönöm a bókodat! :))
2015. márc. 23. 14:30
 38/65 anonim ***** válasza:
56%
34-es! És gondolom arról a gyerek tehet, hogy apa mikor láthatja és mennyit...és ezért őt kell büntetni? Nem fogod fel, hogy itt mi a valós probléma!
2015. márc. 23. 14:37
 39/65 anonim ***** válasza:
23%
26-os a Tiéd elég speckó:) oda senki nem volt meghívva:))
2015. márc. 23. 14:38
 40/65 anonim ***** válasza:
48%

Evah!

Az kiderult, hogy apuka esküvőjére meg vn e hívva VALAKI? Mert nekem nem úgy tűnt

2015. márc. 23. 15:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!