Elvárható ez egy 5 éves kislánytól?
Menj el szépen az önkormányzat jegyzőjéhez és mondd meg, hogy biztosítsák az ovi 6 órai nyitását! Kötelesek! Óvoda 6-kor kel nyisson! Az én gyerekeim is 6-ra jártak éveken keresztül, nem haltak bele. Sajnos ez még mindig nem vág a munkaidőddel, de próbáld megbeszélni a főnökkel, hogy késel pár percet!
Soha nem hagytam őket egyedül, nem mertem volna.
A főnököddel beszéltél már erről? Esetleg írd le írásban a kérvényt és személyesen nyújtsd át neki. Nem lehet ennyire lehetetlen a helyzet! Vagy ez gyártósori munka, ahol időre indítják a gépeket?
6:45-14:45-ig nem tudnál járni?
Vagy késel, de lemondasz a szüneteidről és amíg a többiek ebédelnek, te dolgozol. Ilyet én is csináltam, nálunk nem volt gond.
Ne hagyd egyedül a kislányt SOHA!!!
Én is úgy gondolom, hogy a munkahelyeden beszéld meg, hogy amennyivel később mész, annyival tovább maradsz.
Nem 14h-kor jössz el, hanem mondjuk 14:45-kor.
Kicsi még a lányod, hogy egyedül hagyd.
Esetleg nincs másik anyuka ott, akinek a munkaidejéhez meg az lenne jó, ha lenne aki du elhozná a gyerekét? Akkor reggel ő vinné a gyerekeket, du meg te hoznád el.
Legvégső esetben valakit felfogadni pénzért, de ilyen kevésből nyilván csak végső megoldás lehet:(
15. vagyok.
Utolsó jó ötletet írt szerintem! Te simán elhozod az oviból, az oké.
Esetleg keress olyan megbízható diáklányt, középiskolást, aki a közelben lakik és szívesen elvinné a lányodat oviba! Nem kellene sok pénzt adni neki, megegyezés kérdése. Még így is bőven több pénzből élnétek, mint eddig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!