Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1éves a kisfiam. Rettegek...

1éves a kisfiam. Rettegek attól, ha rajtam kívül más viszi sétálni, vagy ha más vigyáz rá. Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Attól félek,hogy ellopják,vagy eltéved vagy esetleg vmi baleset éri,mert nem figyelnek úgy rá....

#baleset #gyerkrablás
2014. okt. 29. 08:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
23%
Ezek szerint: Az anya az aki majomszeretettel,kapaszkodik a gyerekébe,képtelen elszakadni tőle,ragaszkodik hozzá,senki sem fontos csak a gyerek, a 365nap 24 órájában vele van vagy vele akar lenni,képtelen elfogadni,hogy a gyereke egy külön személyiség,aki egyszer felnő és saját családot alapít,folyton bőg a gyerek bárhova megy,a gyerekkel alszik,a mellét akár 5 percenként a gyerek szájába teszi,ugrik azonnal minden nyekkenésre,mindenben korlátozza a gyereket mert különben Ő kimaradna az élete egy részéből értsd ezt pl: a kamaszkorra,vagy a gyerekkorra amikor nem alhat a gyerek a barátnőjénél hát ha ez jelenti,hogy valaki anya akkor én csak szülők vagyok és leszek...
2014. okt. 29. 19:17
 22/27 anonim ***** válasza:
67%
A probléma ott kezdődik, hogy a szövegértésetek nulla! Ez egy gyönyörű idézet. Arról szól, hogy más szülőnek tekint téged, mert arról beszélsz milyen büszke vagy a gyered eredményeire, sikereire. Csak te agad tudod belül, hogy anya vagy mert aggódsz, mert félsz. Ha valki nem aggódik, nem félti a gyerekét az baj. Ez nem azt jelenti hogy csüngsz a gyereken. Mikor először engedtem el 3 napra a gyerekem, mosolyogtam, körbe pusziltam, mondtam neki, hogy jó lesz. Nagyon boldog volt. Mikor elmentek zokogtam! Féltem hogy mi lesz. Mikor haza jött megint mosolyogtam és vártam a beszámolót. Ez a szeretet. Ha valki ezt nem érzi az nem magának és a férjének szült, hanem hogy a gyerek dolog is ki legyen pipálva. Persze ezt a szuper harci emanci panci manci mamik olyan ügyesen ki tudják forgatni, hogy ahhoz tehetség kell. A beteges nem itt kezdődik. Ha nem mehet ki az ajtón a gyerk, magántanuló, hogy ne sérüljön a korabeliek miatt, ha nem mehet kirándulni, na az már beteges! De ez még nem az a kategória.
2014. okt. 29. 22:14
 23/27 anonim ***** válasza:
A baj, hogy a baj a kérdező eseténél már elkezdődik. És nagyon gyorsan egy olyan ördögi körben találja majd magát, ahonnan elég nehezen fog kimászni.
2014. okt. 29. 22:21
 24/27 anonim ***** válasza:
14%
Nos ha az a szeretet,hogy az ember bőg ha a gyerek elmegy pár napra akkor el vagy tévedve.Sose sírtam a gyerekem után pedig nagyon szeretem.Semmi nem lett kiforgatva nagyokoskám,a "gyönyörű" idézetre válaszoltam,semmi baja szövegértelmezésemmel.De nem normális ha valaki retteg ha más van a gyerekével,és ez csak a kezdet.
2014. okt. 30. 18:43
 25/27 anonim ***** válasza:
Nem vitatkozok. Mindenki maga tudja. mit érez. Mindenkinek magánügy, hogy neveli a gyerekét. Ez úgy is örök vitatéma. A gyereknevelés kényes kérdés. Mivel nincs két egyforma ember, két egyforma gyerek, két egyforma anya. Mindenki csinálja legjobb tudása szerint. Ezzel zárjuk le a dolgot.
2014. okt. 30. 21:07
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.A negatívokat is pozitívan pontoztam,kívéve azzal nem értek eggyet,hogy majom szeretet.Biztos nem az,mert a nap minden perce róla szól.Viszem sétálni,játszócsopotba,úszni,játszom vele,tanítom.A majom szeretet sztem nem a gondoskodásról szól hanem a babusgatásról és nincs mögötte semmilyen tartalom.
2014. nov. 4. 07:26
 27/27 anonim ***** válasza:
A majom szeretet pontosan ez. A nap minden perce róla szól. Ez nem jó, és nem egészséges dolog. Meg kell tanulni elengedni a gyereket.
2015. máj. 7. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!