Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális, hogy rettegek?

Normális, hogy rettegek?

Figyelt kérdés

SOS császárral szültem a kisfiamat 3 éve. Január végén érkezik a hugi, szintén császármetszéssel, programozottal. Nagyon-nagyon félek, anno nem volt időm felkészülni a császármetszés előtti dolgokra, nem is emlékszem már pl. a spinális érzéstelenítésre, amitől viszont rettegek. Valószínűleg nem fájt annyira, hiszen akkor biztos nem felejtettem volna el, de mégis nagyon félek.

Nyugtassatok meg kérlek! :(

2011. dec. 12. 13:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyit segít, de nekem február elején fog az első babám megszületni. Fogalmam sincs, h mi lesz császár vagy természetes szülés... gondolj bele, hogy te már egyszer legalább túlestél rajta! :) Én mindig azzal nyugtatom magam, h a babámért bármit képes vagyok/leszek elviselni, akármennyire is ijesztő vagy fájdalmas lesz.

Szóval talán próbálj meg ezekre gondolni. Biztos minden rendben lesz!

32 hkm

2011. dec. 12. 13:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Az elsőt császárral szültem hosszú és eredménytelen vajúdás után. Az érzéstelenítés maga volt a megváltás, mert már tolófájásaim voltak, ráadásul olyan sűrűn jöttek, hogy alig bírtak megszúrni. Tehát nekem arról nincs rossz emlékem, alig érzékeltem. Előtte bekötötték az infúziót, meg a katétert. Az is inkább csak kellemetlen volt.

A másodiknál sürgősségi császár volt altatással, utolsó emlékem a műtét előtt az infúzió és a maszk.

Nem lesz semmi baj, az elsőt is kibírtad valahogy.:)

2011. dec. 12. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!