Normális, hogy rettegek?
SOS császárral szültem a kisfiamat 3 éve. Január végén érkezik a hugi, szintén császármetszéssel, programozottal. Nagyon-nagyon félek, anno nem volt időm felkészülni a császármetszés előtti dolgokra, nem is emlékszem már pl. a spinális érzéstelenítésre, amitől viszont rettegek. Valószínűleg nem fájt annyira, hiszen akkor biztos nem felejtettem volna el, de mégis nagyon félek.
Nyugtassatok meg kérlek! :(
Nem tudom mennyit segít, de nekem február elején fog az első babám megszületni. Fogalmam sincs, h mi lesz császár vagy természetes szülés... gondolj bele, hogy te már egyszer legalább túlestél rajta! :) Én mindig azzal nyugtatom magam, h a babámért bármit képes vagyok/leszek elviselni, akármennyire is ijesztő vagy fájdalmas lesz.
Szóval talán próbálj meg ezekre gondolni. Biztos minden rendben lesz!
32 hkm
Az elsőt császárral szültem hosszú és eredménytelen vajúdás után. Az érzéstelenítés maga volt a megváltás, mert már tolófájásaim voltak, ráadásul olyan sűrűn jöttek, hogy alig bírtak megszúrni. Tehát nekem arról nincs rossz emlékem, alig érzékeltem. Előtte bekötötték az infúziót, meg a katétert. Az is inkább csak kellemetlen volt.
A másodiknál sürgősségi császár volt altatással, utolsó emlékem a műtét előtt az infúzió és a maszk.
Nem lesz semmi baj, az elsőt is kibírtad valahogy.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!