Normális, hogy ennyire rettegek?
Az első két terhességemnél egyáltán nem féltem a szüléstől.
De most, a harmadiknál akár hányszor rágondolok, hogy szülnöm kell, nekiállok bőgni.
Legjobban a császártól félek.
Normalis :) ezeket a dolgokat leginkabb a hormonok okozzak :)
az elsonel az ismeretlentol felhettel volna , a masodiknal attol, hogy tudod mi var rad :) a 3.nal szoktak kevesbe felni :)
a 3. szules hipp-hopp meglesz :)
konnyu es gyors szulestkivanok!!!
Köszönöm:)
Még kemény 6 hónap vár rám:)
Na ennek örülök:)
Hány hetes vagy? Én kedden töltöttem a 12. hetet.
Bér én "csak "kettőt szültem, de teljesen megértelek. Rá se mertem gondolni a szülésre, mert féltem, hogy totál bepánikolok. Még a szülőszobán se gondoltam arra, hogy na akkor én most szülök mert elfutottam volna az tuti. Úgy, hogy tudod mi vár rád sokkal nehezebb szerintem. Első babánál azt gondoltam normális ember ide nem jön vissza, aztán mégis sikerült. :-)
Nekem az segített, hogy nagyon sokszor végiggondoltam, hogyan halad át a baba a szülőcsatornán, és sokat beszéltem vele, hogy segítsen és én is próbálok segíteni neki. Na és a málnalevé tea és homeós bogyók, azért voltak jók mert legalább tudtam valamibe hinni, hogy segít.
Na igen, én is azt gondoltam, többé nem megyek szülőszobára:D
És tessék harmadjára is ott fogok kikötni:D
Az első szülésemnél tök nyugodt voltam lévén nem tudtam mi vár rám. Könnyű szülés volt szerencsére. A másodiknál volt bennem némi félsz, de csak mikor a brutál fájások jöttek jutott eszembe, hogy igen, ez azért fáj. :D
Most 40 hetes vagyok és pánikolok. Minden kis görcsnél, jóslónál meg akarok halni és eszembe jut, hogy ez aztán baromi fájdalmas lesz. Tegnap voltam a szülőszobán ctg-n, na ott bepánikoltam rendesen. Majd az jutott eszembe, hogy de jó lenne maradni és túl lenni rajta. Most abszolút vegyes érzéseim vannak, nagyon szülni szeretnék, de amint jön egy erősebb jósló megijedek. :D
5.válaszoló vagyok.
Kedves utolsó mintha magamat olvastam volna.:-)
Szorítok nektek! Majd írjátok meg milyen volt!
Nagyon szurkolok, majd írj.
Könnyű szülést, pánik nélkül:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!