Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megy valaki holnap 12 hetes...

Megy valaki holnap 12 hetes uh-ra? én holnap megyek és nagyon ideges vagyok eddig minden redben volt de rettegek, hogy most valami baj van már van két szép egészséges kislányom velük nem rettegtem ennyire. Nagyon izgulok . és ti hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 09:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Én is így voltam, nekem is van 2 szép lányom, és amikor jött a 3. baba az én fejemben is minden megfordult....

A korom miatt genetikára is elküldtek, de mindent rendben találtak, én nem engedtem, hogy hasbaszúrjanak.

Most fél éves a kicsim, és makk egészséges..

Egyáltalán van alapja a félelmednek?

2012. okt. 23. 10:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Nyugi!!Nem lesz semmi baj.Van 2 szép egészséges gyermeked, a harmadikkal sem lesz semmi gond :) Ő is egészséges!!

Én is holnap megyek a 12 hetes Uh-ra,és én is félek egy kicsit,pedig tuti,hogy tök feleslegesen,mert eddig minden rendben volt a picimmel.Csak pozitívan gondolkodj,és meglátod,nem lesz semmi baj.Arra még csak gondolni sem szabad,hogy valami baja van.NINCS!!!Inkább ahelyett,hogy arra gondolsz hogy vajon beteg-e vagy sem inkább arra gondolj,hogy holnap újra láthatod és hallhatod őt :) A babád tudja,hogy szereted és hogy nagyon várod,és ő pedig meghálálja neked azzal,hogy egészségesen fejlődik :) Csak nyugi.

12 hkm

2012. okt. 23. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!