34-hetes kismama vagyok! Nagyon izgulok már! Kissé ideges is vagyok, mert a pocim nem igazán nőt meg! Más is van volt igy? Egészséges szép babája született?
Szia! Ne aggódj én is csak 4 kg-t szedtem fel, abból 3kg-s volt a kislányom és makkegészséges:D 4 hónapos a kiscsaj!
Boldog hátralevő heteket!
Könnyű szülést!
szia!
en a dokimnak mondtam a heten,hogy mär vagy kb 3hete nem lätom,hogy nött volna a hasam.erre ö azt mondta,hogy ez nem jelenti azt,hogy a babuci nem nö.meg is neztük uh-n,hogy megnyugodjak,es tenyleg az utobbi 2hetben felszedett 600g-ot... :) amugy nekem sincs egy eget rengetöen nagy hasam,csak normälis.de nem baj,igy legaläbb lehet,hogy meguszom a striäkat... :)
minden jot!34+4hetes km
Szia!
Nekem is nagyon pici a pocim, pedig már 36+3hetes vagyok, és mindenki kb. 7 hósnak néz, a héten ctg-n megkérdezték kit keresek, nem hitték el,nekem kell a vizsgálat!:-)A 36 hetes uh-on a baba méretei cm.-ben a mérettáblázat szerintiek szinte pontosan, csak kicsit soványabb, szóval nem lesz 4 kilós a baba, csak 3 körülire saccolták a végén, ami meg nem gond, könnyebb megszülni a lényeg hogy fejlett legyen!
Szóval én is sok kismamaát láttam egyébként pici hasból normális vagy nagy babát szülni, mindenki más alkat.
Én is 170 cm vagyok és csak 6 kilót híztam eddig, ezzel is biztos összefüggésbe van, és szülés után legalább jobban fogunk regenerálódni is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!