Ma töltöttem a 40hetet. Rettegek a túlhordástól, félek bezöldül a víz. Uh is rég volt. Miért nem indítják meg? Miért nem válaszolnak mi lesz?
bezöldül?? olyan nincs legfeljebb belekakil a baba na az baj
amugy én már ilyenkor kórházba voltam és naponta nézték a magzatviz tisztaságát és inditoztak 40 héttöl. illetve 36 hetes terhes hetemtől hetente Uh és vizsgálat
Feleslegesen idegesíted magad.A születések túlnyomó többsége nem a kiírt időpontban történik,tolódik pár nappal.
Az indítás nem "normális",persze kivéve ha indokolt.A baba ilyenkor még nincs felkészülve a születésre és nem jó,ha az emberek beleavatkoznak a természetbe.Hangsúlyozom,ha nem indokolt esetről beszélünk.
A terminus is el lehet számolva és az esetek 90%-ban el is van + vagy -.
Én 1 héttel hordtam túl a fiamat,magzatvíz vizsgálatot nem is tudtak nézni,mert totál zárt voltam.Erővel meg nem fogják szétfeszíteni a méhszájat.Szülés előtt 1 nappal tudta csak az orvosom megnézni,rendben volt.Másnap hajnalban spontán beindult a szülés.
Egyébként kórház és orvos függő,hogy indítanak-e és ha igen, mikor.Nálunk volt,aki a 2. hetét taposta pluszban és nála sem indították.Viszont naponta figyelték,hogy minden rendben van-e.
Tudom nehéz,de légy türelmes.Most már tényleg a finish-ben vagy,ezt a pár napot már ki kell bírnod!Könnyű szülést kívánok!
A túlhordás nem jár azzal, hogy bezöldül a víz! Engem a betöltött 41. héten akartak befektetni, de aznap mikor jelentkeztem elkezdett szivárogni a magzatvíz! Ha most zöld lenne, már nem otthonról írnál! Ne aggódj, semmi baj nem lesz!
Könnyű szülést neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!