Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma töltöttem a 40hetet....

Ma töltöttem a 40hetet. Rettegek a túlhordástól, félek bezöldül a víz. Uh is rég volt. Miért nem indítják meg? Miért nem válaszolnak mi lesz?

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 11:51
 1/10 anonim ***** válasza:

bezöldül?? olyan nincs legfeljebb belekakil a baba na az baj

amugy én már ilyenkor kórházba voltam és naponta nézték a magzatviz tisztaságát és inditoztak 40 héttöl. illetve 36 hetes terhes hetemtől hetente Uh és vizsgálat

2012. aug. 1. 11:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Kislányom belekakilt és a doki azt mondta 'bezöldült a víz'.. Tényleg zöldes színe volt. Nem mondanak semmit,csak hogy nst naponta és majd kiderül..Már bőgök mint egy idióta,ráadásul nagymértékű vesetágulata van..
2012. aug. 1. 12:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Feleslegesen idegesíted magad.A születések túlnyomó többsége nem a kiírt időpontban történik,tolódik pár nappal.

Az indítás nem "normális",persze kivéve ha indokolt.A baba ilyenkor még nincs felkészülve a születésre és nem jó,ha az emberek beleavatkoznak a természetbe.Hangsúlyozom,ha nem indokolt esetről beszélünk.

A terminus is el lehet számolva és az esetek 90%-ban el is van + vagy -.

Én 1 héttel hordtam túl a fiamat,magzatvíz vizsgálatot nem is tudtak nézni,mert totál zárt voltam.Erővel meg nem fogják szétfeszíteni a méhszájat.Szülés előtt 1 nappal tudta csak az orvosom megnézni,rendben volt.Másnap hajnalban spontán beindult a szülés.

Egyébként kórház és orvos függő,hogy indítanak-e és ha igen, mikor.Nálunk volt,aki a 2. hetét taposta pluszban és nála sem indították.Viszont naponta figyelték,hogy minden rendben van-e.

Tudom nehéz,de légy türelmes.Most már tényleg a finish-ben vagy,ezt a pár napot már ki kell bírnod!Könnyű szülést kívánok!

2012. aug. 1. 12:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Most olvasom,hogy zöld a víz.Na az már indokolt esetnek számít!!!Járj utána,mert baj lehet,és ne engedd magad lerázni!!!
2012. aug. 1. 12:07
 5/10 anonim ***** válasza:
sajnos ez kórház dönti el 2 évvel ezelött szelektálták a terhes nöket és mondták ez meg ez ma fog szülni a többi két nap mulva és inditották és magzatburokrepesztés volt. ugy hogy két héttel el volt számolva a szülés várható idöpontotm de ezzel nem törödtek
2012. aug. 1. 12:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is ma töltöttem a 40. hetet, bár én péntekre vagyok kiírva, de én is aggódom az miatt, ami miatt te is, de nálad már tényleg indokolt lenne az indítás, uh. nálam is rég volt, igazán nézhetnének gyakrabban az utolsó hetekben.
2012. aug. 1. 12:44
 7/10 anonim ***** válasza:

A túlhordás nem jár azzal, hogy bezöldül a víz! Engem a betöltött 41. héten akartak befektetni, de aznap mikor jelentkeztem elkezdett szivárogni a magzatvíz! Ha most zöld lenne, már nem otthonról írnál! Ne aggódj, semmi baj nem lesz!

Könnyű szülést neked

2012. aug. 1. 13:00
 8/10 anonim ***** válasza:
40 hetesen+2 naposan befektettek, majd 41 héten spontán szültem. És bezöldült volt a víz. minden másnap nézték jó-e következő reggel nézték volna újra. Nem lett baj.A szobatársam 42. héten szült, nagyon aggódtam, hogy én is úgy járok. Ne hagyd magad!Kérdezz sokat, legyél ott mindenhol, nehogy "elfeledkezzenek rólad" Szegeden volt nemrég
2012. aug. 1. 13:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Holnap is megyek nst-re,meg minden nap. Van már 2 gyerkőc,jelenleg fiút várok. 2.terhességem 38.hetében bezöldült a víz. Most nem tudom,de mivel lebénult az arcom bal oldala és minden vackot be kell szedni félek nem érzi jól magát. Méhszájam zárt,magzatvizet nem néznek. Holnap beszélek a dokival és kerek perec megkérdezem mennyit kér.. Ha nem fizetsz, itt Kecskeméten letojnak.
2012. aug. 1. 14:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy félre érthető volt amit először irtam. Nagyon zaklatott vagyok.. Már nem is tudom hány nst volt és a saját dokim csak 1szer nézte.. Meg már tényleg nehéz
2012. aug. 1. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!