Rettegek a szuléstol, nemtudom mire számitsak, mennyire fog fájni? írnátok tapasztalatokat? . Már csak két honapom van
Nem kell tőle rettegni! :) Repülő még nem maradt fenn, gyerek sem benn! :D Én úgy készültem, hogy életem legfájdalmasabb eseménye lesz, de a legszebb is. Előttem többmillió nő kibírta! Ne azon kattogjon az agyad, hogy "úristen, szülni fogok!", hanem hogy életet adsz majd a gyermekednek! :) Abban a pillanatban ahogy meglátod, minden fájdalmad elfelejted! Persze, hogy fájni fog, de a jó dolgokért mindig meg kell szenvedni és annál jobb és szebb dolog, mint mikor a gyermeked születik nincsen! :)
Tehát ne pánikolj, a kicsidre koncentrálj! Ja, és még valami, eszedbe ne jusson szülési videót nézni! Én szülés után néztem, de majdnem rosszul lettem, ha előbb látom, lehet, hogy én is bepánikoltam volna.... :D
Könnyű és gyors szülést kívánok, addig pedig boldog babavárást!
Fájni fog, de kibírható. Én lemaradtam minden érzéstelenítésről, a végét jól meg is szenvedtük, de tudod mit? Ha azt mondanák, hogy a lányomért most megint végig kellene csinálnom, nem is gondolkodnék rajta, hogy belevágjak-e :) Ha ott van a kezedben a pici, úgyis elfelejted az egészet :)
És tényleg ne nézz szüléses videókat!
Üdv: Egy 2 hetes baba anyukája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!