Rettegek az ikrektől! Hogyan oldjam majd meg? (bővebben lent. )
Hát az autó téma nehéz úgy, mi mist vagyunl benne. 5. gyerekünk most szlette, most váltottunk volna 8 személyesre. Hünapokba telt, mire találtunk megfelelőt, most pedig hiába van kifizetve nem jutunk hozzá a kocsihoz.
10 személy esetén pedig Ti is kinőnétek a 9 személyeseteket, értem, hogy azon (is) agyalsz, mi lesz a kocsival. 12 személyesre kell váltani, abból sem lesz egyszerűjót találni, ha tényleg úgy alakul.
Most milyen kicsitok van? Mikor mész legközelebb dokihoz?
Kicsit off: szobákkal hogy álltok? Hány szobában vannak a gyerekek? HA nem akarsz, ne válaszolj, csak érdekel, mert engem is érint a dolog.
3-as és 4-es válaszoló! Hangosan röhögök! :))))
Kedves kérdező! Bocsi az offért!
2. vagyok.
Ja, azt elfelejtettem, kedves Kérdező, hogy túl sok jóra ne számíts itt a gyakorin (szerintem új vagy itt), mert nagyon sok atrocitás fog érni. Én örülök Neked, mint minden nagycsaládosnak, de sok itt a korlátolt és irigy "Anyuka"
Az komoly, 6 szoba?? Meg még a tiétek? :) De jó lehet:)) Bár a takarítást nem irigylem:)) (nekem csak 3 van tervezzük a 4.et de majd meghalok mire végére érek minden tennivalónak...)
Gratula hozzájuk egyébként! Off vége:) Bocsi,
Autó téma szerintem is a kisbusz a megoldás!!! Nem tudom pontosan hogy megy rá a jogsi de nem hiszem hogy bonyolultabb vagy hosszabb folyamat lenne mint egy sima B kat. Még van jópár hónapotok, apa megcsinálhatná addig.
Én teljesen értem miért nem akarsz 2 kocsit, nálunk is felmerült hogy nekem egy pici autó meg apának maradna ami most van, de az akkor 2szeres költség azért mindenből.
(benzin, fenntartás, műszaki stb.)
Nekünk ha jön a 4. (ha lesz egyáltalán) akkor egyenlőre "csak" 7 személyest nézünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!