Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rettegek az ikrektől! Hogyan...

Rettegek az ikrektől! Hogyan oldjam majd meg? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Hat gyerkőcöm van már, és ismét babát várunk, egyeltalán nem bánom, de félek hogy nem egyedül érkezik. Az előző két terhességem is ikerterhességnek indult, az utóbbinál az egyik bébi felszívódott, voltam kb 6 hetesen dokinál, akkor még nem volt szívhang, így nem tudok még semmit. Az első ikerterhességem is a 12.héten derült ki. A problémám igazából az hogy az egyik nagyszülő 150 kmre lakik és hetente legalább egyszer járunk hozzájuk, és amúgy is nagyon utazósak vagyunk. Ha két baba jön akkor kinőttük a kocsinkat, és tanácstalan vagyok hogy hol kezdjünk autót nézni(10 személy esetén)...
2012. júl. 25. 23:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha az autó a gond: amíg picik a gyerekek, addig a személyek számával lehet talán variálni (másik kérdés a hely, hova fértek annyian), viszont 10 személynél már buszt kell majd néznetek - B kat jogsival annyi fő nem is szállítható ha jók a halvány emlékeim a KRESZ tanfolyamról...
2012. júl. 25. 23:30
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát az autó téma nehéz úgy, mi mist vagyunl benne. 5. gyerekünk most szlette, most váltottunk volna 8 személyesre. Hünapokba telt, mire találtunk megfelelőt, most pedig hiába van kifizetve nem jutunk hozzá a kocsihoz.

10 személy esetén pedig Ti is kinőnétek a 9 személyeseteket, értem, hogy azon (is) agyalsz, mi lesz a kocsival. 12 személyesre kell váltani, abból sem lesz egyszerűjót találni, ha tényleg úgy alakul.

Most milyen kicsitok van? Mikor mész legközelebb dokihoz?

Kicsit off: szobákkal hogy álltok? Hány szobában vannak a gyerekek? HA nem akarsz, ne válaszolj, csak érdekel, mert engem is érint a dolog.

2012. júl. 25. 23:33
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Vegyetek egy második autót, aztán az egyiket te vezeted, a másikat meg a férjed.
2012. júl. 25. 23:39
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
vegyél egy buszt. abba még fér pár gyerek.
2012. júl. 25. 23:40
 5/14 anonim ***** válasza:

3-as és 4-es válaszoló! Hangosan röhögök! :))))

Kedves kérdező! Bocsi az offért!

2012. júl. 25. 23:43
 6/14 anonim ***** válasza:
41%

2. vagyok.

Ja, azt elfelejtettem, kedves Kérdező, hogy túl sok jóra ne számíts itt a gyakorin (szerintem új vagy itt), mert nagyon sok atrocitás fog érni. Én örülök Neked, mint minden nagycsaládosnak, de sok itt a korlátolt és irigy "Anyuka"

2012. júl. 25. 23:56
 7/14 anonim ***** válasza:
Harmadik vagyok. Nem tudom, mi olyan mulatságos a válaszomon. Szerintem ennyi gyereknél logisztikai szempontokból is praktikusabb két autót tartani. Ráadásul két személyautóban pont 10 ember fér el. :)
2012. júl. 26. 00:00
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Irígy? :D Mire? A 6 gyerekre? :DDD Kizárt, hogy erre bárki is irígy lenne. Respect annak, akinek ennyi van, de nekem a fele is sok :)
2012. júl. 26. 00:01
 9/14 A kérdező kommentje:
Jövőhét hétfőn megyek dokihoz, úgyhogy akkor majd minden kiderül, de anyai megérzés hogy nincs egyedül, és nálam általában ez be is jön. Minden gyerkőcnek van külön szobája, igaz nem nagy, de jobb mint a semmi, az ikrek még egyszobában, de ahogy elkezdődik az ovi ők is külön kerülnek, illetve a 1,5éves kislányom még velünk van egyszobában, de ahogy jön a tesó külön kerül.Két kocsival most is meg tudnánk oldani a dolgokat, de ez a megoldás nekem valamiért nem a barátom. És köszönöm az eddigi válaszokat:)
2012. júl. 26. 00:02
 10/14 anonim ***** válasza:

Az komoly, 6 szoba?? Meg még a tiétek? :) De jó lehet:)) Bár a takarítást nem irigylem:)) (nekem csak 3 van tervezzük a 4.et de majd meghalok mire végére érek minden tennivalónak...)

Gratula hozzájuk egyébként! Off vége:) Bocsi,

Autó téma szerintem is a kisbusz a megoldás!!! Nem tudom pontosan hogy megy rá a jogsi de nem hiszem hogy bonyolultabb vagy hosszabb folyamat lenne mint egy sima B kat. Még van jópár hónapotok, apa megcsinálhatná addig.

Én teljesen értem miért nem akarsz 2 kocsit, nálunk is felmerült hogy nekem egy pici autó meg apának maradna ami most van, de az akkor 2szeres költség azért mindenből.

(benzin, fenntartás, műszaki stb.)

Nekünk ha jön a 4. (ha lesz egyáltalán) akkor egyenlőre "csak" 7 személyest nézünk.

2012. júl. 26. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!