Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rettegek az ikrektől! Hogyan...

Rettegek az ikrektől! Hogyan oldjam majd meg? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Hat gyerkőcöm van már, és ismét babát várunk, egyeltalán nem bánom, de félek hogy nem egyedül érkezik. Az előző két terhességem is ikerterhességnek indult, az utóbbinál az egyik bébi felszívódott, voltam kb 6 hetesen dokinál, akkor még nem volt szívhang, így nem tudok még semmit. Az első ikerterhességem is a 12.héten derült ki. A problémám igazából az hogy az egyik nagyszülő 150 kmre lakik és hetente legalább egyszer járunk hozzájuk, és amúgy is nagyon utazósak vagyunk. Ha két baba jön akkor kinőttük a kocsinkat, és tanácstalan vagyok hogy hol kezdjünk autót nézni(10 személy esetén)...
2012. júl. 25. 23:16
1 2
 11/14 Sókristály ***** válasza:

A két 5 személyes autó nem feltétlenül megoldás, mert ahhoz 2 sofőr kell egyszerre. És biztosan van olyan, hogy csak az egyik felnőtt utazik a gyerekekkel.

Akkor már inkább a meglevő 9 személyes mellé egy kicsi kocsi, ha mindenkinek menni kell éppen.

Nálunk is így van, igaz csak 5 gyerekünk van. Én egy 7 személyes terepjáróval hordom a gyerekeket, apának egy kicsi Skoda jutott, azzal jár dolgozni. Mondjuk nálunk még éppen befér a teljes család, de amikor 4 gyerek volt, az volt a koncepció, hogy személyautóval vittem a csapatot, apa meg ment külön a cuccokkal.

Ha csak az autó a gondod, az azért még nem a világvége. Amúgy meg elég rutinos lehetsz, biztosan megtudod oldani dupla babával is a dolgokat.

2012. júl. 26. 08:32
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is a kisbusz a megoldás, egy 10 személyes. Szép nagy család. Én is szeretnék még 2 babát!

Mekkora a házatok? Családi házban laktok? Mennyi idősek a gyerekeitek és ti mennyi idősek vagytok? Milyen neműek a gyerekek? Persze ha nem akarsz ne válaszolj!

2012. júl. 26. 08:44
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszaitokat!Igen, persze tudjuk hogy ez nem a világ vége, és tényléeg rutinosnak számítok mert jóformán az összes gyerkőc még kicsi, és tudom hogy lesz majd nagyobb problémám, mint az hogy milyen autóval járkálunk, pl. hogy hogy jutunk majd el a játszótérig, ami persze már most se egy könnyű feladat. Kedves utolsó, az ilyen témákba annyira nem szeretek bele menni, úgyhogy maradjunk annyiban hogy nagy házunk van, és kertes ház, a két szint miatt fér el benne ennyi szoba. Az emeleten nincs is más csak gyerekszoba. Csak lányaink vannak, egy 7,5 éves egy 6éves, 4éves, az ikrek 3 évesek és a legkisebb 1,5éves. Mire megszületik a baba én betöltöm a negyvenet, így biztos hogy ez lesz az utolsó terhességem, a párom szintén. Nálunk sajnos az egyetem miatt tolódott ki ennyire a baba, nem akartam közben szülni, mert nem akartam évet halasztani, és nyilván sokkal kevesebb időm lett volna tanulás mellett a gyerekekre.
2012. júl. 26. 12:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia, mik a fejlemények baba ügyben? Ugye nem lesznek ikrek? Gondolok ám Rád sokat!

5 gyerekes Anyuka

2012. aug. 26. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!