Rettegek az ikrektől! Hogyan oldjam majd meg? (bővebben lent. )
A két 5 személyes autó nem feltétlenül megoldás, mert ahhoz 2 sofőr kell egyszerre. És biztosan van olyan, hogy csak az egyik felnőtt utazik a gyerekekkel.
Akkor már inkább a meglevő 9 személyes mellé egy kicsi kocsi, ha mindenkinek menni kell éppen.
Nálunk is így van, igaz csak 5 gyerekünk van. Én egy 7 személyes terepjáróval hordom a gyerekeket, apának egy kicsi Skoda jutott, azzal jár dolgozni. Mondjuk nálunk még éppen befér a teljes család, de amikor 4 gyerek volt, az volt a koncepció, hogy személyautóval vittem a csapatot, apa meg ment külön a cuccokkal.
Ha csak az autó a gondod, az azért még nem a világvége. Amúgy meg elég rutinos lehetsz, biztosan megtudod oldani dupla babával is a dolgokat.
Szia!
Szerintem is a kisbusz a megoldás, egy 10 személyes. Szép nagy család. Én is szeretnék még 2 babát!
Mekkora a házatok? Családi házban laktok? Mennyi idősek a gyerekeitek és ti mennyi idősek vagytok? Milyen neműek a gyerekek? Persze ha nem akarsz ne válaszolj!
Szia, mik a fejlemények baba ügyben? Ugye nem lesznek ikrek? Gondolok ám Rád sokat!
5 gyerekes Anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!