Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Olvastam előző kérdésben hogy...

Olvastam előző kérdésben hogy 20 éves csaj pasija 40 és az új otthonukból kiakarja semmizni a pasi 1 házasságából a gyerkeit? Miért akkora baj ez?

Figyelt kérdés

az én férjem 15 évvel idősebb tőlem. Vett az 1. feleségének és a kislányának 1 lakást. Bankszámlára helyezett el X összeget ezt az összeget a kislány 18 évesen megkapja. ügyvéd jelenlétében írtunk szerződést hogy az ő halála után illetve az én halálom után ezt a házat kizárólag a közös lányunk örökölheti. Ezt hitelesítettük meg minden ezzel járó ceremóniát elintéztük. 1 szóval kitagadta az 1 gyerekét az örökségből.

Ez miert akkora baj? utal a kislány anyukájának bizonyos összeget havonta, ha szeretne hozzánk is eljöhet ( bár én nem szeretem ha itt van).

Az eljén tisztáztam vele hogy ha engem akar akkor el kell válnia és a mi gyerekünk kell hogy legyen az első. be is tarotta ezt. A 1 kislánya is kap 18 évesen pénzt és az anyukája is havonta a neki járó összeget. örüljeenek ennyinek.

az a régi élete ez meg az új

2014. szept. 14. 22:06
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Először is az örökség más kérdés azt le lehet szögezni,hogy mindkettőnek járjon,de nem tilthatod el a gyerekétől,ez nem olyan,hogy régi élete új élete, a gyereknek apára van szüksége,és bizony a ti lányotok az Ő féltestvére,szép kis ember vagy,hogy tulajdonképpen megzsaroltad,hogy ne foglalkozzon a saját gyerekével csak a te kölköddel,szép kis anya vagy...
2014. szept. 15. 18:05
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Ne is haragudj de nekem ég a pofám 24 éves létemre,hogy ennyire gyerekes és ostoba vagy 25 évesen,egy felnőtt nő vagy de inkább úgy viselkedsz,mint egy dacos tini aki féltékeny a 16 éves mostohalányára,szánalmas vagy..
2014. szept. 15. 18:10
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Sötét bunkó vagy!
2014. szept. 15. 18:36
 34/37 anonim ***** válasza:
Gyerekek, nem veszitek észre, hogy ez mekkora kamu? Vagy ha igaz a történet, akkor, kedves Kérdező az ügyvéd szépen átvert benneteket, köteles rész ugyanis minden gyereknek jár, senki nem tagadhatja ki a gyerekét az örökségből, akár tetszik, akár nem. Úgyhogy ezt sajnos bebuktad.
2014. szept. 15. 19:02
 35/37 anonim ***** válasza:
Lehet , hogy az ügyvéd nem is mondta hogy van köteles rész.Megcsinálta a végrendeletet vagy öröklési szerződést és kész.
2014. szept. 16. 10:14
 36/37 anonim ***** válasza:
Biztos mondta, de nem biztos, ahogy a kedves új feleség felfogta. Nem tűnik egy észlénynek és értelmi intelligeniciáját csak az érzelmi múlja alul. Most qvára nyeregben érzi magát, nem baj, onnan lehet jó nagyot esni. Csak a gyereket ne vinné magával, mikor pottyan. Vagy majd megmondja a kislányak is, ez volt gyerek a régi életed most meg jön az új...
2014. szept. 16. 10:18
 37/37 anonim válasza:

# 30 . Egyetértek veled! :D

"az új otthonukból kiakarja semmizni a pasi 1 házasságából a gyerkeit? Miért akkora baj ez?"

Hát neked mindjárt gondoltuk h nem baj de a gyereknek baj lehet. Am jó hülye vagy h ezt így megkérdezed.

"és a mi gyerekünk kell hogy legyen az első."

Minden gyereket egyformán KELL SZERETNI , te önző dög!

Én nem csodálom h utál a lány. Én az ilyen nőt jól megrugdosnám.

2014. szept. 16. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!