Olvastam előző kérdésben hogy 20 éves csaj pasija 40 és az új otthonukból kiakarja semmizni a pasi 1 házasságából a gyerkeit? Miért akkora baj ez?
az én férjem 15 évvel idősebb tőlem. Vett az 1. feleségének és a kislányának 1 lakást. Bankszámlára helyezett el X összeget ezt az összeget a kislány 18 évesen megkapja. ügyvéd jelenlétében írtunk szerződést hogy az ő halála után illetve az én halálom után ezt a házat kizárólag a közös lányunk örökölheti. Ezt hitelesítettük meg minden ezzel járó ceremóniát elintéztük. 1 szóval kitagadta az 1 gyerekét az örökségből.
Ez miert akkora baj? utal a kislány anyukájának bizonyos összeget havonta, ha szeretne hozzánk is eljöhet ( bár én nem szeretem ha itt van).
Az eljén tisztáztam vele hogy ha engem akar akkor el kell válnia és a mi gyerekünk kell hogy legyen az első. be is tarotta ezt. A 1 kislánya is kap 18 évesen pénzt és az anyukája is havonta a neki járó összeget. örüljeenek ennyinek.
az a régi élete ez meg az új
"nem igazán tekintem őt annak a valóságban. és nem is úgy neveljük őt hogy van neki."
miért nem tekinted annak? és miért nem nevelitek ugy? nem értem...hisz a féltestvére. miért vagy ilyen ellenséges azzal a kislánnyal? teljesen ugy kezeled azt a másik gyereket, mintha az isten átka lenne, akit el kell viselni...vagy mintha ártott volna neked..
*Az apja szereti őt.
A kedves "apuka" az nem szereti azt a gyereket, aki egy ilyen nőciért, simán félre tolta.Meg havi 1x előkeveredik..Ugyan.
Egyébként akartam is neked emliteni, hogy tudok hasonló történetről mint a tiéd, "minő véletlen" tizen pár év után kiderült, hogy a te fajta nőcid, nem az adott pasitól származó gyereket nevelgette:D Miuközben a pasi valóban vérszerinti gyerekét meg félrelökette a fazonnal:DD A pasi mostanság jött erre rá és most fogja a fejét, hogy lehetett egykor olyan állat. Az adott nőci meg a lányával mehetett a vagyonkából, igy most se örökség, se lakás, se pénz:D
hát itt 100 százalék hogy tőle van a gyerek mivel 3 éve csak vele feküdtem le :)
hát az viszont tény hogy különben nézek ki mind a felesége :)
Az ilyen kérdések és kommentek olvasása közben elgondolkodom, hogy tényleg vannak ennyire ostoba, önző emberek?! És sajnos vannak. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy te is beleadtál valamit a lányod örökségébe, vagy csak a más pénzével tudsz ennyire jól bánni?
Azzal önmagában nincs gond, hogy az egyik lány nagyobb összeget kap, a másik meg lakást örököl, ha ez kb. egálban van. A probléma a stílusoddal van, lehet a volt feleség se egy szent, de egy ilyen nőt, mint te én sem kedvelnék.
bicskanyitogato, amiket irsz, kérdezö...
nem is olvasom tovább, nem is tudom mi ez benned,- irigység, féltékenység, önteltség..valami egyveleg, de egy biztos, megértés, szeretet és ész.. csak nyomokban van.
Azért mert a volt felesége ellenem hangolta a gyereket. a gyerek engem hibáztat. a felesége utált mivel azt hiszi én csavartam el a férje fejét.
ebbe a cirkuszban nem kivántam részt venni. le lett zára minden a multban. a gyerek malyd ha hajlandó engem elfogadni és viselkedni aludhat itt is néha ha akar. addig nem. próbáltam vele jóban lenni az elején de hisztizett hát akkor hisztizzen.. A férjem meg én melettem ál mivel nagyon szeret és belátta hogy igazam van
szerintem kamu kérdés és csak a kedélyek felborzolása a cél:)
kicsit túljátssza a helyesírási hibáknál:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!