Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Olvastam előző kérdésben hogy...

Olvastam előző kérdésben hogy 20 éves csaj pasija 40 és az új otthonukból kiakarja semmizni a pasi 1 házasságából a gyerkeit? Miért akkora baj ez?

Figyelt kérdés

az én férjem 15 évvel idősebb tőlem. Vett az 1. feleségének és a kislányának 1 lakást. Bankszámlára helyezett el X összeget ezt az összeget a kislány 18 évesen megkapja. ügyvéd jelenlétében írtunk szerződést hogy az ő halála után illetve az én halálom után ezt a házat kizárólag a közös lányunk örökölheti. Ezt hitelesítettük meg minden ezzel járó ceremóniát elintéztük. 1 szóval kitagadta az 1 gyerekét az örökségből.

Ez miert akkora baj? utal a kislány anyukájának bizonyos összeget havonta, ha szeretne hozzánk is eljöhet ( bár én nem szeretem ha itt van).

Az eljén tisztáztam vele hogy ha engem akar akkor el kell válnia és a mi gyerekünk kell hogy legyen az első. be is tarotta ezt. A 1 kislánya is kap 18 évesen pénzt és az anyukája is havonta a neki járó összeget. örüljeenek ennyinek.

az a régi élete ez meg az új

2014. szept. 14. 22:06
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

"nem igazán tekintem őt annak a valóságban. és nem is úgy neveljük őt hogy van neki."

miért nem tekinted annak? és miért nem nevelitek ugy? nem értem...hisz a féltestvére. miért vagy ilyen ellenséges azzal a kislánnyal? teljesen ugy kezeled azt a másik gyereket, mintha az isten átka lenne, akit el kell viselni...vagy mintha ártott volna neked..

2014. szept. 14. 22:25
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

*Az apja szereti őt.

A kedves "apuka" az nem szereti azt a gyereket, aki egy ilyen nőciért, simán félre tolta.Meg havi 1x előkeveredik..Ugyan.

Egyébként akartam is neked emliteni, hogy tudok hasonló történetről mint a tiéd, "minő véletlen" tizen pár év után kiderült, hogy a te fajta nőcid, nem az adott pasitól származó gyereket nevelgette:D Miuközben a pasi valóban vérszerinti gyerekét meg félrelökette a fazonnal:DD A pasi mostanság jött erre rá és most fogja a fejét, hogy lehetett egykor olyan állat. Az adott nőci meg a lányával mehetett a vagyonkából, igy most se örökség, se lakás, se pénz:D

2014. szept. 14. 22:27
 13/37 A kérdező kommentje:
a kislány egyébként 16 éves. szóval annyira nem is kislány már. utálatos velem az elejétől kezdve. az annyára ütött. Nem szeretem ha itt van. szerencsére nem is akar nagyon itt lenni. Az anyukája sokat nincs otthon. amióta elváltak az anyuka nem nagyon neveli őt csak ellenem hangolta a kislány azt hiszi én vagyok a válás oka. 25 éves vagyok most. 9 évvel idősebb tőle ezt se viseli túl jól.
2014. szept. 14. 22:29
 14/37 A kérdező kommentje:

hát itt 100 százalék hogy tőle van a gyerek mivel 3 éve csak vele feküdtem le :)

hát az viszont tény hogy különben nézek ki mind a felesége :)

2014. szept. 14. 22:31
 15/37 anonim ***** válasza:
Aha:DD
2014. szept. 14. 22:35
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen kérdések és kommentek olvasása közben elgondolkodom, hogy tényleg vannak ennyire ostoba, önző emberek?! És sajnos vannak. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy te is beleadtál valamit a lányod örökségébe, vagy csak a más pénzével tudsz ennyire jól bánni?

Azzal önmagában nincs gond, hogy az egyik lány nagyobb összeget kap, a másik meg lakást örököl, ha ez kb. egálban van. A probléma a stílusoddal van, lehet a volt feleség se egy szent, de egy ilyen nőt, mint te én sem kedvelnék.

2014. szept. 14. 22:36
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

bicskanyitogato, amiket irsz, kérdezö...

nem is olvasom tovább, nem is tudom mi ez benned,- irigység, féltékenység, önteltség..valami egyveleg, de egy biztos, megértés, szeretet és ész.. csak nyomokban van.

2014. szept. 14. 22:39
 18/37 A kérdező kommentje:

Azért mert a volt felesége ellenem hangolta a gyereket. a gyerek engem hibáztat. a felesége utált mivel azt hiszi én csavartam el a férje fejét.

ebbe a cirkuszban nem kivántam részt venni. le lett zára minden a multban. a gyerek malyd ha hajlandó engem elfogadni és viselkedni aludhat itt is néha ha akar. addig nem. próbáltam vele jóban lenni az elején de hisztizett hát akkor hisztizzen.. A férjem meg én melettem ál mivel nagyon szeret és belátta hogy igazam van

2014. szept. 14. 22:39
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

szerintem kamu kérdés és csak a kedélyek felborzolása a cél:)

kicsit túljátssza a helyesírási hibáknál:)))

2014. szept. 14. 22:42
 20/37 anonim ***** válasza:
persze, itt mindenki belátja, hogy egy 25 éves "tininek" igaza van....
2014. szept. 14. 22:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!