Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Olvastam előző kérdésben hogy...

Olvastam előző kérdésben hogy 20 éves csaj pasija 40 és az új otthonukból kiakarja semmizni a pasi 1 házasságából a gyerkeit? Miért akkora baj ez?

Figyelt kérdés

az én férjem 15 évvel idősebb tőlem. Vett az 1. feleségének és a kislányának 1 lakást. Bankszámlára helyezett el X összeget ezt az összeget a kislány 18 évesen megkapja. ügyvéd jelenlétében írtunk szerződést hogy az ő halála után illetve az én halálom után ezt a házat kizárólag a közös lányunk örökölheti. Ezt hitelesítettük meg minden ezzel járó ceremóniát elintéztük. 1 szóval kitagadta az 1 gyerekét az örökségből.

Ez miert akkora baj? utal a kislány anyukájának bizonyos összeget havonta, ha szeretne hozzánk is eljöhet ( bár én nem szeretem ha itt van).

Az eljén tisztáztam vele hogy ha engem akar akkor el kell válnia és a mi gyerekünk kell hogy legyen az első. be is tarotta ezt. A 1 kislánya is kap 18 évesen pénzt és az anyukája is havonta a neki járó összeget. örüljeenek ennyinek.

az a régi élete ez meg az új

2014. szept. 14. 22:06
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Azért majd mikor a te lányodat is így félrelöki a férjecske, mert talált újra egy fiatalabbat, megnézném az arcodat :-)

Nem tudom miért gondolják egyes nők, hogyha egyszer már egy férfi így eldob egy családot, akkor vele majd miért nem fogja megtenni?

2014. szept. 14. 22:44
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

itt az említett kérdés :)

egyébként meg semmi gond ezzel, szerencsére a törvény a gyereket védi, van köteles rész, még ha fejed tetejére állsz is örökölni fog az első gyerek is :) sőt, mikor majd újra 20 évesre vágyik az apuka és lecserél, jön a 3. gyerek, na ő is örökölni fog :)

azért megnézném az arcod mikor ez eljut a tudatodig :D

2014. szept. 14. 22:50
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Az 1. válaszadó mindent korrekten leírt ,amit én is gondolok. Talán annyit fűznék hozzá , hogy ku rvára buta vagy...Szinte nevetséges vagy :D
2014. szept. 14. 22:50
 24/37 anonim ***** válasza:
Az nem probléma, ha az uj hazastars nem szeretne, higy a vele közösen gyújtott vagyonból az előző kapcsolatból származó gyerekek örököljenek. Ez teljesen normalis. O dolgozik rajta, hogy vagyonuk legyen, az o részéről milyen jogon kellene, hogy örököljon egy gyerek, aki nem az ove? Az viszont problema, hogy a gyereket szinte teljesen kizárja az életükből, hogy másodrendű kent tekint ra, nem tartja a kozos gyermek testvérének. Ez a felháborító, ezen akad ki mindenki.
2014. szept. 15. 07:07
 25/37 anonim ***** válasza:

Tanulj meg írni.

maJd, meLLettem áLL, szokOTT

2014. szept. 15. 08:07
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kár a gőzért, semmi nem fogunk megértetni vele, olyan szinten nem emberhez és leginkább nem anyához méló a gondolkodása, hogy ezen így nem lehet segíteni. Sajnos igen, rendszerint az élet helyre teszi az embert néhány ordas nagy pofonnal, csak az a baj, hogy rendszerint a gyerekek is isszák ennek a levét.
2014. szept. 15. 09:35
 27/37 anonim ***** válasza:
82%
Írhattok bármit, a köteles rész akkor is jár.
2014. szept. 15. 10:43
 28/37 anonim ***** válasza:
55%
Mondjuk akkor nincs koteles resz, ha az apának nincs vagyona, pl ha mindent az uj kapcsolatból származó gyerekre irat.
2014. szept. 15. 11:03
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha megkapja az első gyerek is ugyanazt, akkor semmi. De most akkor mi az, hogy kitagadta az örökségből? Egy másik lakást örököl az anyjától, nem? De az elég erős, hogy "a mi gyerekünk kell hogy legyen az első". Neked is rosszul fog esni, ha majd ex leszel esetleg. Attól még, hogy elvált, ugyanúgy a gyereke, mint a közös gyereketek. Ugyanannyi jár neki mindenből. Ha megkapja, akkor semmi gond.
2014. szept. 15. 12:06
 30/37 anonim ***** válasza:
90%

Egy ocsmány, undorító, pénzéhes szuka vagy!

Ezt olyan jólesett leírni :)

2014. szept. 15. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!