"Cicafiú" pasi és "plázak. A" csaj. Milyen szülők lesznek ezekböl?!
Pasi 25 éves, rengeteget keres, amúgy egy hiú f...sz, nála első a haja, teste, ruhái, autók, stb.
Csaj 23, igazi plázap....a, műmellel, hatalmas körmökkel, ri......rendszámmal a derekán, stb., fél életét a plázában és ruhák közt tölti, elég beképzelt.
A legszörnyűbb az egészben, hogy ikreik lesznek, a csaj 23 hetes.....csak szerintem vannak a kicsik kvázi halálra itélve? Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ilyen szülőkkel jó életük legyen.....ti mit gondoltok? Vannak hasonló ismerőseitek, akik szülők?
Egy aggódó rokon
na ez változtat egy kicsit a dolgokon, hogy nem tervezettek.
Ahogy első mondja, valószínű lesz változás az életükben, de nem sok... viszont nagy az esélye hogy a gyerekek is hasonlóak lesznek, mint ők, hacsak nem fognak ki marha jó keresztszülőket, vagy más normálisabb rokonokat.
"rengeteget keres"
Majd vesz fel bébiszittert hogy anyuci és ő járhasson plázázni!
"ri......rendszámmal" - ne haragudj, hogy mivel? Fordítanál?
Fog változni a helyzet, mert utána nem lesz sűrű pláza látogatás, tényleg, esetleg egy bébiszitter segítségével esetleg. A pasi, hogy rengeteget keres, nagyon szép, csak az a gond, hogy a mai világban 1 állás sem biztos... és akinek a haja meg a teste a legfontosabb, az továbbra is magával fog foglalkozni. Nem fog otthon maradni az asszonnyal és a gyerekekkel.
A ri..rendszám a derekán ahogy én gondolom az a playboy fej tetkó...
vagy nem ?
Kérdező vagy hívjalak inkább Natinak?
Mi bajod van tulajdonképpen?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
7-es válasz: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Ennyire unatkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!