Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miként tanítod meg 1- 1,5 -2...

Miként tanítod meg 1- 1,5 -2 éves kisgyereknek, hogy játszón megvédje magát, illetve ne engedje, hogy kitépjék a kezéből, amivel játszik?

Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 15:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
44%
Nem ribi valaki attól, hogy hintázik, utolso. Es nem is az o dolga a kicsikre figyelni, hanem az anyjuke. Tudod az en 3 eves gyerekem is felrúgott egyszer egy kicsit, mert anyuka baxta figyelni, hogy hol van engem meg jobban érdekelt, hogy az en gyerekem ne zuhanjon le, ha megrantom a hintat, hogy elkapjam.
2014. júl. 28. 16:31
 12/25 anonim ***** válasza:
46%
Utolsó: a csaj volt vagy 14. Látja, hogy szalad felé a kisgyerek. Hallja, hogy üvöltök, hogy állj meg. De azért is direktbe felrúgja. Szerinted ez mi?
2014. júl. 28. 16:33
 13/25 anonim ***** válasza:
17%
Es te teljesen biztos vagy benne, hogy látta a gyereket. Mert ugye azzal foglalkozik, hogy ki mikor merre szalad. Ne haragudj, de nem o a hibás, kortól függetlenül semm másrészt ugye tisztában vagy azzal is, hogy azert ahhoz, hogy egy hinta megáll jon kell nėmi ido.
2014. júl. 28. 16:35
 14/25 anonim ***** válasza:

szerintem meg ez olyan jó kis korszak :)

simán kitéphetik a kezéből a lapátot, max lebiggyed a szája, de amint a kezébe nyomsz másikat, már vigyorog :D

nem gond, ha ezek megtörténnek vele, tapasztalatot gyűjt, tanul ezekből is, ha lelkére veszi akkor meg ott vagy te és szépen megkéred a nagyot, hogy ne vegye már ki a kezéből :)

kicsit nagyobb lesz, hidd el más szemszögből fogod látni.

enyém 4 éves, nem agresszív, oviban sem verekedett soha, de ha a játszón ki akarják venni a kezéből a játékot, hát nem hagyja magát, akár meg is üti a másikat :/ ez sokkal nehezebb kor már, hogy mit tegyél vele... :)

2014. júl. 28. 16:37
 15/25 anonim ***** válasza:
46%
Hacsak nem teljesen vak és süket, akkor látnia kellett. És igen, a hintával is meg lehet állni.
2014. júl. 28. 16:38
 16/25 anonim ***** válasza:
13%
Aha. Tehat mindenki hibás, csak t nem, végülis a te gyereked, neked kell figyelni ra. Ertem.m
2014. júl. 28. 16:39
 17/25 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem kicsit eltértetek a témától, kedves 10-es és 11-es válaszoló, de abban igaza van a 10-esnek, hogy unatkozó tinik ne tegyék tönkre a kicsiknek szánt játszótereket, ne törjön össze alattuk a sergő, a hinta és ha már beeszi a fene, akkor legalább figyeljen a kisebbekre. A kicsik egyébként lerendezik ám egymás között ezeket a játék ügyeket, nem kell anyatigrisként odarontani és helyettük megoldani a helyzetet, mert abból semmit nem tanulnak. 1. vagyok.
2014. júl. 28. 16:47
 18/25 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, nem szoktam privát üzenetre válaszolni.

Nem keltem fel bal lábbal, csupan próbáltam rávilágítani, hogy mindenki a sajat gyerekéért felelos.

2014. júl. 28. 16:47
 19/25 anonim ***** válasza:

És ezt ugyan ki vitatta?

Vagy tán jogos az is, ha a gyerekemmel játszok, és közben fellökök egy másik gyereket, mert ügyeljen rá az anyja? NEM, én vagyok a felnőtt, nekem kell odafigyelni, függetlenül attól, hogy én szültem vagy sem az éppen lábam alatt lévő gyereket. És ugyanezt mástól is elvárom.

2014. júl. 28. 17:01
 20/25 anonim ***** válasza:
De te felnott vagy, a lany meg gyerek.
2014. júl. 28. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!