Adnál fagyit picit köhögő kisgyereknek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 10. 17:05
3/8 anonim válasza:
A kisfiam szokott kapni, ha picit köhög. A tapasztalat az, hogy betegebb még soha nem lett tőle. :)
5/8 anonim válasza:
ha a mandulája van picit bedagadva, azért köhög, adnék. A doki mondta, nem én találtam ki, és segít, kicsit enyhít. Ha nem az, pl tüdőből jön a köhögés, akkor semmiképp.
6/8 anonim válasza:
de ha tüdőből jön a köhögés akkor mit oszt mit szoroz a fagyi??Én pont mandulagyulladsákor nem adnék neki hideg fagyit!
De tényleg nem kötekedni akarok csak nekem ez így logikussabb!De talán a dokitokat megkérdezhetnéd!
7/8 anonim válasza:
Én adok. Betegebb nem lett tőle még soha egyik sem.
8/8 anonim válasza:
En nem adnek, de a szomszedno 5 eves fianak rogton fagyit ad ha kohog...nekem meselte, hogy mi ertelme van magyarazza meg nekem is valaki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!