Hogy oldanád meg az ellátását 4 kisgyereknek, ha egyedül kellne vigyáznod rájuk 8 napig? Praktikus ötleteket várok nagycsaládos anyukáktól!
úgy néz ki a létszám, hogy van egy 21 hós fiú, egy 2,5 éves fiú, egy 3,4 éves fiú és egy 4,5 éves lány. A főzéssel nem lesz gondom, mert úgy érzem sokkal könnyebb, ha erre a hétre rendelek menüt. Minden nap lesz leves is, második is, bízom benne hogy fog ízleni is. A legkisebben kívül, mindegyik fényevő, úh. szinte mindegy mi a kaja. Sajnos nincs udvar, panelban leszünk. :-( Pedig a medence jó ötelt.
Sztem előre megtervezem a többi ételt is (reggelik, tízóraik stb), hogy ne aznap kelljen vacakolni a részletekkel. Idáig, ami tudom, hogy mind a négyet leköti az a homokozás, és a gyúrmázás. Fürödni, már fürdettem őket együtt, akkor engedtünk a kádba vizet és pancsolhattak kettesével. Korábban nem fogok tudni felkelni, mert a rokon gyerekek későn fekvők, az enyémek meg korán kelők, viszont mind alszik ebéd után. Akkor fogok rohmahlmazt takarítani. Így leírva nem olyan durva, remélem a megvalósítást is túlélem. :-)
Minden további ötletnek örülnék, és az eddigieket köszönöm!
én négy ilyen kicsi gyerekkel kirándulni tuti nem indulnék el.a 3,5 és a 4,5 már szót fogad,szépen jön,de a két kicsi szerintem még elszaladgál.játszótérre elvinném őket,ha közel van,zárt ,belátható,nem nagy
ha van erkély,akkor oda ki lehet rakni kiskádat,én úgy szoktam nyáron.ott biztos elmolyol a fiam vagy két órát
ha a tieid korán kelők,akkor ők hamarabb fognak reggelizni is,meg lefeküdni is
én úgy csinálnám az estét,hogy közös vacsora,aztán előbb a tieid megfürdenek,aztán mehetnek az ágyba,utána a másik kettő
délben meg egyszerre ebéd,aztán egyszerre fekvés
a kaja rendelés jó ötlet,én is így csináltam volna
próbálj egy jó kis napirendet kialakítani,szerintem két nap alatt úgyis kitapasztalod,aztán kialakul
a közlekedés viszont nem lesz egyszerű,én csak közeli helet mernék bevállalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!