2 éves kisgyereknek milyen úszógumit célszerű venni?
Figyelt kérdés
Balatonra megyünk, de fogalmam sincs, hogy miben vigyük be a vízbe. Karúszót nem szeretnék. Ha tudtok linket küldeni azt megköszönném!2014. jún. 11. 13:56
1/6 anonim válasza:
Tavaly 2 évesen voltunk a balcsin, sima úszógumiban. A beleülős bébi már kicsi nekik. Mi vittünk még csónakot is, jót játszott bennük.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezek méretezve vannak vagy mekkora kell? Áh, bocsi, idővel biztosan tisztább lesz a kép, de most megyünk először nyaralni Vele! :)
2014. jún. 11. 14:06
3/6 anonim válasza:
1. vagyok. Persze, vannak ebből is méretek, nekünk 2 karikás van kb. ez való egy ekkora gyereknek. Menj be pl. a régióba ott sokféle van és készségesen segítenek is, hogy milyen kell. Attól megveheted máshol is, de látod a mintát, amit keresel :)
4/6 anonim válasza:
MI MINDENFÉLÉT KIPRÓBÁLTUNK, TÖK DRÁGÁKAT, MEG HOGY BIZTONSÁGOS, DUPLAGUMIS LEGYEN, MEG AMIN ALUL VAN EGY "BUGYIRÉSZ", MEG MINDEN FENÉ, JA, MÉG MELLÉNYT IS VETTÜNK, MINDENT UTÁLTA, ÉS OTT ÉLESBEN MÁR TÖK JOGOS IS VOLT.
VÉGÜL A TESCOBAN VETTEM NEKI EGY SIMA 3-400fT-OSAT, AMI KIFEJEZETTEN KICSI MÉRET VOLT, ÉS AZT IMÁDTA, ÉS ELTŰRTE MAGÁN.
JAJ, BOCSI, BENYOMVA MARADT A CAPS LOCK.
5/6 anonim válasza:
még előző vagyok, és ráadásul még idén is jó lesz. :-)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézzük a Tescot! :)
2014. jún. 12. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!