Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen uszogumit vagy karuszot...

Milyen uszogumit vagy karuszot vegyek 3 eves kisfiamnak? Melyik jobb?

Figyelt kérdés
Imad pancsolni,kadban,itthon medenceben,de a strandon nagyon fel.valami olyan kell amibe biztonsagban erzi magat.
2014. jún. 10. 13:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Sima vagy beleülős úszógumi aminek kereszt van a lába között. A karúszóhoz mellényhez kicsi.
2014. jún. 10. 13:15
 2/9 anonim ***** válasza:
A karúszó szerintem hülyeség nem lehet benne mozogni semmi értelme szerintem. Úszógumi jobb megoldás. De gondolom úgy is csak olyan vízbe menne amiben bőven le ér a lába, te úgy is ott vagy mellette, én nem adnék rá semmit mert úgy lehet igazán élvezni a strandot. Ha pedig olyan helyre mentek ahol nem élre a lába (pl. Balaton) akkor nekünk van egy csónakunk és abban szoktuk "szállítani" és időnként lefröcsköljük.
2014. jún. 10. 13:17
 3/9 A kérdező kommentje:
akkor eleg ilyen uszogumi? [link] persze csak olyan vizbe megyunk amibe leer a laba.meg amugy is mindig mellette leszek
2014. jún. 10. 13:22
 4/9 A kérdező kommentje:
ez a fajta inkabb kisebbeknek van? [link]
2014. jún. 10. 13:23
 5/9 anonim ***** válasza:

3 évesnek beülős? ne vicceljetek már, az babáknak van :D

az úszógumi nagyobb biztonságot ad, csak hónaljig merül el a vízben, tulajdonképpen a kezével nem is nagyon tud mit csinálni.

pont ezért vennék neki a helyedben karúszót is, ha már megismerkedett a medencével, vízzel, nem fél, akkor jöhet a karúszó.

enyém tavaly nyáron volt 3 éves, úszógumit használt 3-4 hétig, utána karúszót. azzal már bátran tudott ugrálni, le is merült vele a víz alá, csúszdázott is a vízbe, szabadabb azzal és ha megtanulja a lábtempót (úszógumival), akkor biztonságos is :)

2014. jún. 10. 14:04
 6/9 anonim ***** válasza:

3 évesen a lányom már nem ült meg olyan úszógumiban, amibe bele kell ülni (sőt, már egy évvel korábban is majd kiborult belőle).

Sima úszógumija volt, olyan mint az első linkeden, és ő amúgy a karúszót is imádta, nem zavarta, és simán lubickolt benne.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

2014. jún. 10. 14:05
 7/9 anonim ***** válasza:
5ös vagyok, azt lehagytam, hogy karúszóval most hétvégén hatalmas távokat úsztunk le (mély vízben). úszógumival sokkal lassabban úszik :)
2014. jún. 10. 14:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Karúszó sokkal jobb! Azzal csúszdázni is tud akár. Az úszógumival nem tud rendesen mozogni. A beülős úszógumi vicc ugye? 3 éves kislányom szépen tud úszni akár 200 métert is.
2014. jún. 10. 14:11
 9/9 A kérdező kommentje:
akkor veszek neki karuszot is meg sima uszogumit is :)
2014. jún. 10. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!