Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyereknek vmi jó pénzes...

Kisgyereknek vmi jó pénzes társasjáték, ami nem a gazdálkodj okosan és nem a monopoly?

Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 18:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Mennyire kis gyerek?

Nagyon kis korban még nem ajánlottak a pénzes játékok, csak az egyszerű, bábus-lépegetős társasok.

Ha nem iskolás, összeadni sem tud, ha meg kis iskolás, akkor nem tud 500 meg 1000 forintokkal számolni, még nehéz neki.

Szerintem azok a játékok, amik a pénzről szólnak, 9-10 éves kor körül kezdenek igazán élvezetessé válni. Ha addig fel is fogja nehezen, hogy miről van szó, nyerni nem fog tudni, max. elszomorítja és nem lesz sikerérzése.

9-10 körüli gyereket meg már nem kisgyereknek hívunk.

2014. júl. 14. 18:53
 2/2 A kérdező kommentje:
5,5 éves a lányom, van gazdálkodj okosunk unokatesónál monopoly junior. imádja őket és nem tudja megunni, én mondom neki mikor mennyit kell fizetni ő kiválasztja ha egyértelmű ha összeadós én mondom miből mennyit.sőt van egy olyanunk is ahol szintén pénzezni kell de ott el kell veszíteni. azt is nagyon szereti. a lépegetősöket unja. mivel ezeket ennyire szereti ezért kérdeztem mi van még ilyen.
2014. júl. 15. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!