3 éves kisgyereknek hány bugyija meg zoknija van?
Figyelt kérdés
2014. júl. 12. 09:02
1/8 anonim válasza:
lányomnak 15 bugyi és ugyanannyi zokni
2/8 anonim válasza:
Mire jó egy ilyen kérdés? Ha másnak több van, akkor még veszel, ha kevesebb akkor meg kihajigálsz belőle?
3/8 anonim válasza:
a második miért ilyen ideges?:)
az enyém 3,5, neki 30-30 bugyi meg zoken van. soknak hangzik, de nagyon kicsi a mosó-szárítógépünk és csak pár kg ruha fér bele, ezért sok ilyen napi cuccunk van.:)
4/8 anonim válasza:
Második vagyok: Ja, nem vagyok ideges, csak nem látom értelmét egy ilyen kérdésnek, hiszen mire 3 éves lesz egy gyerek addigra már vásároltunk neki ruhákat folyamatosan. Fokozatosan alakul ki a szükséglete, nem egyik napról a másikra. Nem úgy van, hogy egyszer csak bemegyek a boltba és veszek neki 30 bugyit meg zoknit. 3 év alatt heti vagy havi szinten bővítjük a ruhatárát, a saját egyéni igényeihez igazítva. Ennyi.
5/8 anonim válasza:
Kb. 30-30. Már 4 éves, de most is ennyi van.
2! Tévedsz. Én egyszerre vettem neki 20 bugyit, mert előtte fél évvel lett szobatiszta. Nem apránként alakult, de mindegy. Ha nem tetszik egy kérdés, lépj rajta át, nem kell rá válaszolni, pláne nem 2x.
6/8 anonim válasza:
a fiam 3 eves.kb 15-15 db van :)
8/8 anonim válasza:
én viszont értem a 2 válaszolo panaszát mert zoknibol én sem veszek egyszere 20 párt,hanem fokozatosan ahogy kinővi kilyukad ugy veszek ujakat.bugyibol 3 évesen 9db volt most 4 évesen 11 db van neki .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!