Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek normális ha egy...

Szerintetek normális ha egy 11 éves kislány videochatelhet skypon idegen fiukkal felügyelet nélkül?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömmel kissé összevesztem azon hogy a kislányuk felügyelet nélkül szobába bezárkózva videochatel vadidegen fiukkal. És legyenek azok 12-13 évesek, sokuk szintén felügyelet nélkül van és bármilyen perverzióra rávehetik a kislányt amit felvehetnek videóra és feltölthetik akárhova egy életre megszégyeníteni a gyereket. De itt morális mérgezés is van nem csak a perverzió veszélye.. Én kapom túl a dolgokat? Szeretem és féltem a kislányt de végső soron nem rokonom és nem az én dolgom.

2014. júl. 25. 01:10
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
0%
Nem védtelen, mert ha megvan a bizalom a szülővel, akkor egyrészt tudja, hogy mit kell tennie, másrészt bármikor fordulhat a szülőhöz, ha valami baj van.
2014. júl. 25. 15:18
 32/36 anonim ***** válasza:

ember 11 eves gyerekrol beszelunk!!!

neked fogalmad sincs milyen egy ekkora gyerek! Megis honnan a bubanatos lofaxbol tudna hogy bajban van?

2014. júl. 25. 15:22
 33/36 anonim ***** válasza:
0%

Hogyne volna fogalmam. Van ilyen korú gyerek a rokonságban.

Onnan van fogalma, hogy a szülő elmondja neki, hogy mi az, ami jó és mi az, ami rossz. Sem a szülő, sem a gyerek nem hülye.

Te talán úgy tekinted, hogy egy 11 éves kettőig sem tud számolni?

2014. júl. 25. 15:25
 34/36 anonim ***** válasza:
0%
Egy gyereket nem elzárni kell a világ dolgaitól, hanem felkészíteni rá.
2014. júl. 25. 15:26
 35/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és őszinte véleményeket. Teszek róla hogy legalább a kamerát elvegyék tőle mielőbb! Hacsak nem akarják hogy a lánya 13 évesen már egy ribxnc legyen.
2014. júl. 25. 15:27
 36/36 A kérdező kommentje:
Utolsó. Az a gyermek eleve rosszul lett nevelve. Szülő előtt nincs tisztelete. Itt én voltam az egyetlen aki tudja mi folyik az ajtó mögött. Így hát semmire sem készítette fel a kislányt. Az apjával együtt dolgoztam külföldön ő mai napig kint melózik így át csak én vagyok aki valóban figyel rá. Nem csak az apjának tartozom ennyivel, de a kislány olyan mint ha a hugom lenne.
2014. júl. 25. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!