Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek normális ha egy...

Szerintetek normális ha egy 11 éves kislány videochatelhet skypon idegen fiukkal felügyelet nélkül?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömmel kissé összevesztem azon hogy a kislányuk felügyelet nélkül szobába bezárkózva videochatel vadidegen fiukkal. És legyenek azok 12-13 évesek, sokuk szintén felügyelet nélkül van és bármilyen perverzióra rávehetik a kislányt amit felvehetnek videóra és feltölthetik akárhova egy életre megszégyeníteni a gyereket. De itt morális mérgezés is van nem csak a perverzió veszélye.. Én kapom túl a dolgokat? Szeretem és féltem a kislányt de végső soron nem rokonom és nem az én dolgom.

2014. júl. 25. 01:10
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
94%

De itt eppen az uton biciklizik keresztbe!

de te csak engedd a 11 eves lanyodat ilyet csinalni, en nem fogom. Igaz meg csak 10 eves, de nincs felugyelet nelkuli netezgetes.

2014. júl. 25. 12:31
 12/36 A kérdező kommentje:
Én személy szerint próbáltam többször beszélni a kislánnyal, mivel még 26 vagyok és többnyire bízik bennem meg szeret, de amióta mondogattam neki, azóta egyre jobban eltaszított,kerül és már jóformán hozzám se szól/ír. Az a gyanúm hogy akikkel beszélget befűzték,manipulálták, tele beszélték a fejét hogy kivel foglalkozzon kire hallgasson kire nem. Ennek nagyon rossz vége lesz..
2014. júl. 25. 12:34
 13/36 anonim ***** válasza:
Kérdező, azt mondod, bízik benned és szeret. Akkor rád hallgatna, nem? Nem lehet, hogy megrendült benned a bizalma, mert olyan módon tenyereltél bele szeretett tevékenységébe, hogy attól tart, hogy nem folytathatja?
2014. júl. 25. 12:37
 14/36 A kérdező kommentje:
Nem akart rám hallgatni így hát mondtam neki hogy anyáddal fogok beszélni hogy vegye el a kamerád és törölje ki az összes idegen partnereid, a te érdekedben. De ezt megelőzően már részletezte neki hogy amit csinál milyen következményekkel járat. Itt már semmi veszteni való nem volt. Gondoltam én, végül pofára estem hogy az anyja ugyan úgy engedi tovább hogy fent bezárt ajtó mögött egész nap videochateljen. Én már arra gondolok hogy vetkőzik is azok előtt a fiuk előtt. Az anyjában nagyot csalódtam.
2014. júl. 25. 12:44
 15/36 A kérdező kommentje:
Akartam írni: (Én részleteztem neki) az anyja lófaszt sem csinált idáig. Minden esetre beszélek még 1x majd a kislánnyal, és jobb belátásra bírom. Okos lány,csak naív még. Már ha az anyja nem tesz semmit én fogok. Pici kora óta ismerem a lányt az anyjukat meg pólyás korom óta. Így hát nem vagyok teljesen idegen!
2014. júl. 25. 12:55
 16/36 anonim ***** válasza:
0%

Értem, hát akkor nem csoda, hogy nem bízik benned. Azt honnan tudod, hogy az anyja nem beszélt vele a veszélyekről?

Szerintem túlzás azt gondolni, hogy bárki idegennek levetkőzik a kislány. De ha valakinek levetkőzik, akkor ez őrá tartozik, az ő intimitásának a része.

2014. júl. 25. 13:29
 17/36 anonim ***** válasza:
88%

48%-os, te beteg vagy...

kérdező, teljesen igazad van!

2014. júl. 25. 13:38
 18/36 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen hétköznapi dolog, hogy ilyen korú gyerekek levetkőznek egymás előtt, akár azonos neműek, akár nem. Ez a pszichoszexuális fejlődésük része, nézzetek csak utána a szakirodalomban.
2014. júl. 25. 14:06
 19/36 anonim ***** válasza:
Levetkőznek egymás előtt?! Nagyon nem, legalábbis a normális gyerekek nem!Nem véletlenül vannak külön öltözőik az iskolában pl...
2014. júl. 25. 14:12
 20/36 anonim ***** válasza:

Nem moderalom magam, csak a helyen kezelem a fajtadat. Ha nem kisgyerekekkel allsz szemben, akkor maris kenyelmetlen a dolog, ugye?

A helyzet az, hogy bar igaz is lehet hogy ilyen kisgyerekek levetkoznek UGYANOLYAN koru gyerekek elott, es ez teljesen termeszetes es artalmatlan HA szemtol szemben csinaljak, de itt arrol van szo, hogy felugyelet nelkul online, IDEGEN fiukkal tortenik, akikrol semmit sem tudunk, konnyen ulhetnek a masik oldalon beteg allatok, akik 12 eves fiatal fiunak vagy lanynak adjak ki magukat. Es az is abszolut realis amit a kerdezo irt, hogy felvetelt keszithetnek.

Egy 11 eves gyereknel NEM NORMALIS ha a szobajaba bezarkozva, felugyelet es kontrol nelkul, idegenekkel videochat-el, forumozik, skype-ol, facebookozik, emailezik.

A szulo kutya kotelessege a ilyen tevekenyseget ellenorizni es adott esetben megakadalyozni. Amennyiben nem teszi, emiatt felelossegre is vonhato.

Nem is szabad idaig eljutni, 11 eves gyereknek eleve nem kell a szobajaba netre kotott szamitogep.

2014. júl. 25. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!