Ez normális vagy csak tanári "köcsögösködés"? Szerintem az utóbbi, de az alul olvasottak után írjátok le a véleményeteket.
Gondolom már megégette a tanár a kezét ezzel.
Ha pl megeröszakolnak haza fele 8 órakkor, akkor a tanár lesz az elsö és utolsó akit ezért felelöségre vonnak. Öt büntetik meg. Ha leesel egy hídról, és meghalsz akár el is ítélhetik foglakozás közbeni gondtaltanságból elkövetett emberölésért.
Nincsen egyetlen egy nap sem amikor 13-14-kor végzel az iskolában és 16-óráig van 2-3 órád úszkálni?
Én ezt teljes mértékben megértem, de akkor másokkal szemben miért nem érvényesül ez a szabály? Egyébként a kollégiumvezető is engedélyezte,hogy átjárjak a testvérkollégiumba kondizni. Hát igen egyébként ez a rossz,hogy vége az évnek. Mert a tesimet kellene feljavítanom, de mindenféle edzettség nélkül nehéz.:)
Egyébként anya átvállalta a felelősséget, és egy ilyen szabály is van,hogy a szülő engedélyezhet valamilyen fokú felelősségátvállalást. Ha ott a papír, az aláírás, akkor nincs miért Őt "megtalálni"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!