Szerintetek normális ha egy 11 éves kislány videochatelhet skypon idegen fiukkal felügyelet nélkül?
Nekem nincs fajtám, ha nem tudsz a tárgynál maradni, ha nincs vitakultúrád, az a te egyéni problémád, amely orvosolható.
A többit, amit írtál, már részben én is elmondtam. Ha egy ismerős fiúval vagy lánnyal egymás előtt levetkőznek, akkor az nem sokban különbözik attól, mint amikor szemtől szemben csinálják. Arra pedig meg lehet tanítani a lányt, hogy idegenekkel ne tegye, és meg is érti.
A tiltás felesleges és kontraproduktív.
ugyan, nagyon is a targynal maradok.
a tiltas az hatekony, az ilyen dumak amiket itt lenyomsz meg egyszeruen veszelyesek. Ket eset lehetseges: vagy annyira osotba vagy hogy fel sem fogod az altalad leirtak lehetseges kovetkezmenyeit, vagy pedig felfogod, de szandekosan probalod bagatelizalni a veszelyeket, mert te is videochat-en vadaszol 11 eves kislanyokra, es probalod oket meggyozni hogy ha levetkoznek egy vadidegennek abban semmi de semmi rossz nincs az egvilagon.
Egyik sem kulonosebben hizelgo a szamodra.
Nem, ez nem tárgynál maradás, ez személyeskedés. Azok alkalmazzák, akik tudatában vannak érveik gyengeségének.
Már kifejtettem, miért rossz a tiltás, tessék végigolvasni.
eleve nem szabad ilyen helyzetbe kerulni, hogy a gyerek egyedul videochat-el. Igen, innen nehez a tiltas, eleve nem is lett volna szabad hagyni hogy ez elinduljon.
Miert, szerinted ha tok egyedul felugyelet nelkul chatel vadidegenekkel akkor nem vedtelen?
dehogynem, maris teljesen az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!