Hogyan lehet kezelni egy túlpörgött 4évest?
Figyelt kérdés
A lányomtól kivagyok már komolyan!:( Óvodába jár és utána itthon egész estig teljesen fel van pörögve,egy nyugodt perce/m nincs. Mikor lefekszik utána is kb még 1órát "műsorozik". Kész "cirkusz" minden napunk.
Fél percet nem ül a fenekén ordibál,romból,nem fogad szót! Rongyosra koptatom a szám de semmit nem ér. Sokszor csak nézek ki a fejemből,és szeretnék kiszaladni a világból!:(((
2014. febr. 5. 20:23
1/4 anonim válasza:
Derítsd ki mitől van. Az óvodában is így viselkedik? Én ilyenkor ki szoktam küldeni a fiamat az udvarra, ott ki tombolja magát, aztán ha idebent van lehiggad. Így vezeti le a feszültséget.
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nekünk nincs udvar!:( Panelban élünk. Az óvodában nem ilyen,bár aludni nem akar. Születésétől "nem szeret aludni".
2014. febr. 5. 21:09
3/4 A kérdező kommentje:
Ja és hogyan derítsem ki???
2014. febr. 5. 21:10
4/4 anonim válasza:
ha nem alszik akkor azért van túlpörögve!legalábbis az én fiam is ilyen ha nem alszik délben az oviban,olyankor én sem bírok vele tiszta dili meg van teljesen zakkanva!
Mennyi idős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!