Hogyan lehet helyesen kezelni az ilyen helyzeteket? Kezdek tanácstalan lenni.
Nálunk is ez megy,csak 3 évessel...szólok neki 1x,2x,3x,...15x és még mindig nem csinálja amit kérek, már kiabálok,na akkor egyből tudja és csinálja is.Aztán mindig megkérdezem tőle,hogy miért kell,hogy felemeljem a hangom?Egyszerűen nem értem miért várja ezt meg...
A verekedéssel kapcsolatban...hát mindenkinek megvannak a módszerei, valami büntetést találj ki(üljön a szobájába szintén vagy nem tudom),de legyél benne nagyon következetes és határozott.Mikor megüt, mondd neki szigorúan,hogy most le kell ülnöd az ágyadra(vagy akár hova ami a "bünti hely"),mert ilyet nem lehet csinálni,nem lehet anyát megütni!És üljön ott legalább 2percig,utána kérjen bocsánatot.
Amúgy meg off:de első nem értem miért lenne az anyuka hibája, annyira nem tragédia szerintem ha mese megy étkezés közben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!