Örökbefogadott,7 éves fiam mostanában elkezdte kérni, hogy csináljak neki Facebook profilt, mert szeretné megköszönni a néninek, hogy a pocakjában megnőhetett, hogy kell ezt kezelni?
Nem ők tartanak kapcsolatot,csak néha mi szoktunk egymásnak írni néhány szót.
Én is mondtam a fiamnak, hogy veszélyes dolog az internet és korai lenne neki.
De jó ötlet igen!
Bár pontos címet nem tudok,de a neten rákérdezhetek.
Úgy gondoltad, hogy valóban küldjük is el, vagy csak, hogy megnyugodjon a kisfiam írjuk meg?
Azt már neked kell tudnod, hogy érintené az igazi anyukát:)
Ha úgy érzed, neki is jól esne, és nem a kést forgatnád meg a szívében vele, azért, mert nem nevelheti ő a saját gyermekét, akkor küldjétek el szerintem.
Szerintem nagyon örülne neki+ a tört is megforgatnám...
Régebben küldtem már képeket így postán, mert kért tőlem néhányat.
Most is van nagyon szép karácsonyra készült kép a fiamról.
iskolás? ha igen, akkor írjon neki egy rövidke levelet. mondjuk ennyi pont elég is lenne, hoyg "köszönöm, hogy megnőhettem a pocakodban" :) kép csatol hozzá.
kérdezd meg a szülőanyjától, hogy elküldhetitek-e, ha azt mondja nagyon örülne neki akkor menjetek el együtt a postára és adjátok fel együtt.
nagyon kedves dolog tőle, nagyon jól nevelhetted, hogy 7 évesen ilyenek jutnak eszébe :) könnybe lábadt a szemem :D
de a netet tényleg kerüljétek el, nem is neki való, na meg nem is engedi a rendszer 14 év alatt- szerencsére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!