Ha az örökbefogadott gyermekedet eleinte nem fogadta volna kitörő lelkesedéssel az anyukád, majd később már teljesen el lenne olvadva tőle akkor meddig maradna benned tüske?
Újszülöttként került a családba,most 3 éves és egyedüli lányunoka ,a testvéreméknél 3 fiú van
Most már nagy az imádat ,de mikor pici baba volt ridegséget éreztem jó ideig ,ez nagyon fájdalmas volt nekem akkoriban .
semeddig. azért ez egy nagy, életre szóló dolog, meg kell emészteni :)
nyilván a szülőknek könnyebb, mert nagy a vágy, az ő döntésük, ők már elfogadták, hogy nem lehet saját és a kicsi megérkezése előtt már amennyire lehet feldolgozták.
a nagymamának is azért egy nehéz helyzet, főleg, hogy már van 3 "saját", de ha ezen hamar túljutott, szerintem egyáltalán nem szabad haragudni rá, normális ez a reakció, lényeg, hogy már imádja
Nem haragudnék rá, örülnék, hogy már imádja. Neki is meg kellett szeretni, ismerni, idegen volt a helyzet.
Amúgy nem kell hozzá örökbefogadott babának lennie. Nekem az első fiam és a mama közt nagyon nagy volt a szerelem és amikor megfogant, megszületett a második, akkor éreztem és mondta is anyum, hogy nem tud vele mit kezdeni. Azt mondta, hogy idegennek érzi, nem tudja, hogy fogja-e úgy szeretni, mint a nagyot. Aztán ahogy nőtt és több időt töltöttek együtt úgy nyerte meg anyu szívét a kicsi és most már nagyon imádják egymást. Nem tudnék haragudni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!