Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 7 éves örökbefogadott fiamban...

7 éves örökbefogadott fiamban mi játszódhatott le?

Figyelt kérdés

Megkérdezte hogy is készül a kisbaba...idáig a mesét mondtuk neki arról ,hogy egy másik néni pocakjában nőtt meg ,eltévedt,de szerencsére ránk talált,viszont tegnap azt is elmondtam neki ,hogy egy másik bácsi is kellett hozzá,hogy szerelemből bujjanak össze és a bácsi sejtje és a nénié kellett ahoz ,hogy ő legyen ,nagyon zavarba jött ,sőt nagyon szomorú is lett ,most nem úgy reagált mint máskor mikor a szokásos szöveget mondtam neki...megölelt és annyit mondott nem baj,de utána egész nap gondolkodott rajta.

Másképp kellett volna elmondanom,korai volt ez így ?

2013. szept. 23. 06:57
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ezeket olvasd el! A gyerekkel mindig őszintének kell lenni! El lehet mondani az igazságot a korának megfelelően!!!

2013. szept. 23. 07:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Most esett le, hogy arra van kíváncsi, hogy hogyan mondd el, hogy a kisfiút örökbe fogadtátok. Szerintem jól csináltad.
2013. szept. 23. 07:14
 3/7 anonim ***** válasza:
7 éves, nem kicsi már, szerintem jól csináltad.
2013. szept. 23. 11:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Én úgy láttam most valamit megértett amit idáig nem és ez nagyon szomorúvá tette :-( , ezt fájt látnom .
2013. szept. 23. 11:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Az első 2 válasz írója vagyok. Mondd el neki, hogy Ti nagyon szeretitek akkor is ha csak örökbe fogadtátok. Biztasd, hogy bátran mondja el nektek ami bántja őt és segíteni fogtok!
2013. szept. 23. 11:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem nem tűnik rossznak, amit mondtál. Az jutott viszont róla eszembe, hogy a „szerelemből összebújás” érdekes momentum lehet, hiszen ha a fiad arra gondol, hogy egy néni és egy bácsi (ahogy Ti, a szülei) szerették egymást, úgy lett ő, akkor miért nem tartották meg, miért nem ők nevelik.
2013. szept. 23. 13:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Talán apa most esett ki a mézeskosárból...Keress más örökbefogadó szülöket, akik ezt már átélték, itt nem hiszem h sok sorstárs van, és beszélgethetsz róla. Ha bp környéki vagy van sok tippem. de engemis kereshetsz privátban.
2013. szept. 23. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!