Hogyan lehet kezelni a hisztis dühkitörést?
Figyelt kérdés
Ritkán csinálja, de ha valamit nem akar megcsinálni, vagy másképp akarja, mint ahogy mi mondjuk neki, hisztizésbe kezd. Üvöltözik, kiabálja, hogy nem szeretlek, elköltözöm, rossz anya vagy, stb...Én beküldöm a nyugisarokba, és ott hagyom, amíg lenyugszik. Pár perc alatt lenyugszik, és hív, hogy beszélni akar velem, akkor elmondja, hogy tudja, hogy így nem szabad viselkedni, és bocsánatot kér, fogadkozik, hogy soha többet ilyet nem csinál, és hogy csak dühében mondta, nagyon szeret. Aztán persze másnap ha nem úgy van, ahogy ő akarja, újra ugyan ez van. Mit tehetnék? Mondtam neki, ha mérges, nyugodtan adja ki a dühét (én is így szoktam) de ne mondjon csúnyákat nekem, és ne csapkodjon, csak kiabálja ki magát. Rosszul csinálok valamit? Vagy ezen átesünk, és lassan elhagyja ezt a hisztit?2013. okt. 28. 09:25
1/1 anonim válasza:
Ha nem törődsz a hisztijével, hamar abbahagyja majd. Ahogy írod, jól kezeled a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!