Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek hogy ne legyen...

Mit tegyek hogy ne legyen ilyen hisztis?

Figyelt kérdés
kb 1órával ezelőtt kint voltunk a kertbe én a férjem és a 3éves kislányunk. kislányom tulajnénitől (albérletbe lakunk) elvet egy könyvet lapozgatta nëzegete majd a férjem elvete töle nem akartuk h széttépje. na ere a lányom visítot üvöltöt hisztizet h adjuk neki visza! mire a drága szomszéd átkiabált h mit csinálunk a gyerekel azt hitte h bántjuk hatalmas veszekedés lett eből üvöltöztünk a szomszédal aki azt mondta h szól a gyámügynek mert mi bántalmazuk a gyereket nagyon mérges lettem harcias nő vagyok.. nem tudom mit tehetnék a lányomal h ne legyen ilyen hisztis??
2013. aug. 28. 21:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Ne engedj a hisztijének, akár hogy is kiabál. A férjed jól tette, hogy elvette tőle a könyvet. Ha mindig következetesek vagytok, látja a lányod, hogy semmi "haszna, ha hisztizik, leszokik majd róla.

A szomszéddal nem kell törődni és veszekedni sem.

2013. aug. 28. 21:13
 2/6 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm
2013. aug. 28. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Helyzet ismerős kislányom 3, 5eves!Az ő szokása ha megfogom a kezet pl boltba, h ne lépjen le (nem szoritom) elkezd üvölteni, hogy ez beki fáj és ezt ne csinaljam hisz ő egy még csak egy kisgyerek! En ilyenkor "nem" hallom amit mond! Nem szoktam reagálni az utóbbi időben ra! Annyit szoktam mondani ha befejezted szólj! Kb fel perc múlva semmi baja!:-) Sajnos ez a dac korszakhoz tartozik, probalgatja a saját akarst erejét illetve a Te/Ti türelmeteket! Ha ez el múlik majd kitalal mást! :-) Kitartás!
2013. aug. 28. 21:25
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm kitartok csak nagyon zavar hogy azt hiszik hogy én bántalmazom őt! ez persze nem igaz! csak isztizik az tény h néha úgy tud üvölteni mint akit ölnek de soha egyszer sem bántottam!
2013. aug. 28. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:

" lapozgatta nëzegete majd a férjem elvete töle nem akartuk h széttépje. na ere a lányom visítot..."

No, hát ha ez így volt, akkor ne hari, de te mit szólnál fordított esetben?? A férjed annyit se mondott neki, hogy nem szabad nézegetni, mert elszakadhat, vagy vmi?? Csak úgy elvette tőle?

nekem is 3 éves múlt a lányom, és hisztizik, de ez így ahogy leírtad, sztem jogos hiszti volt..:-))

Ja, és az is írod, hogy Te harcias vagy...hát akkor szted a gyerek mit tanul el? Azt hogy védje meg az igazát, nem? Csak téged utánoz...

és ezt nem rosszindulatúan írom, tényleg, mert én is pattogós vagyok, de próbálok változni, mert látom, hogy nem jó a lányomnak...

2013. aug. 29. 12:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Az utolso valaszoloval teljesen egyetertek. Ha tudod, hogy olyat kell csinalnia amit nem akar akkor arra figyelmeztesd idoben. Annyira megsem felthettetek azt a konyvet ha elvehette es volt ideje lapozgatni. Ha gyurni kezdte a lapokat nem elvenni kell tole, hanem figyelmeztetni, hogy ovatosan lapozzon mert kulonben elveszed. Ha nem vigyaz akkor elveheted es elmodod hogy nem vigyazott el kell venned mert a nenie. Ha a neni keri vissza akkor meg egyezz meg vele, meg kettot lapozhat aztan csukja be es adjatok vissza. Es ha o hisztizik maradj nyugodt, es meglatod sokkal hamarabb le fog nyugodni.
2013. aug. 29. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!