Más gyereke is extra hisztis ma?
Figyelt kérdés
Már teljesen kivagyok... Megint sikerült eljutnom odáig, hogy alig várom, hogy mehessek dolgozni! Nem bírom elviselni ezt a hisztit. Amennyire szeretem a fiamat, annyira ki is tud készíteni, szóval nagyon. Már elkezdtem dohányozni is, mert sehogy sem tudok mit kezdeni ezzel a feszültséggel ami bennem van. Csak én érzem ezt, vagy mással is előfordul?2013. aug. 1. 16:14
1/7 anonim válasza:
Nem, a mienk napok óta közveszélyes volt, erre fel ma meg halál nyugodt, és úgy alszik 2 órája, mint egy kis angyal. Van ma valami front, ami hatással van a gyerekekre.
2/7 anonim válasza:
Az en 2 eves lanyomnak sem jo semmi. Hiszti, csapkodas, stb. Mondjuk o mar hetfon megy bolcsibe, az lesz meg egy szep menet :(
3/7 anonim válasza:
igen... a reggeli szokásos fél 8- as kelés helyett reggel 5 kor ébredt, déli szokásos 2 órás alvását elhúzta 4 és fél órásra és nagyon nyűgösen kelt.. játszótereztünk, de ott sem volt jó, pedig azt imádja.. enni sem akart ma úgy..csak bújik, senkit nem enged a közelembe, hozzá sem érhet senki.
4/7 anonim válasza:
Nem vagyok anyuka... de megértem ,hogy le akarod vezetni a feszültséget.. de pont a dohányzással?
nem akarok tudálékos lenni de ez a gyerkőcnek se tesz jót!
5/7 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es! Jelenleg nem tudok jobbat kitalálni, és szerintem a gyereknek jót tesz ha nem vagyok idegroncs. Természetesen nem mellette füstölök. És csak napi 1 esetleg 2 szálról van szó.
2013. aug. 1. 18:39
6/7 anonim válasza:
A kicsi ma egész nap nyávogott, hisztis volt. A nagy meg figyelten, ügyelten, közveszélyes. Én nem akarok visszamenni, de közeleg az idő...
7/7 anonim válasza:
Igen,az én fiam is borzasztó nyafogós volt ma és alig aludt valamit.Ennek az lett az eredménye,h a szokásos 9 órai elalvás helyett már 8-kor kidőlt,így számítok rá,hogy éjjel legalább 1x fel fog ébredni,vagy holnap nagyon korán fogunk kelni... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!