Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A körömlakk egy ovis kisgyerek...

A körömlakk egy ovis kisgyereken szerintetek okés vagy sem? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy nem nonstop kifestett körmökkel jár a leányzó, hanem csak esetenként egy-egy hétig visel körömlakkot. Vagy fellángolásszerűen néhány hétig lakkozott körmökkel jár, aztán egy ideig megint nem.
2013. dec. 20. 18:01
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Ki mondta,hogy bűn de mégis minek??

egy 3-6 éves még nagyon kicsi nem akarod esetleg sminkelni is,meg festeni a haját néhány alkalommal??Miért kell egy kisgyerekből felnőttet csinálni? Bőven elég,hogy manapság a 14-15 éves kislányok is felnőttesdit játszanak.

2013. dec. 21. 19:15
 32/35 anonim ***** válasza:
Jajjj, szó sem volt sminkről meg magassarkúról meg ilyesmikről, egy kevés szín van a körmén alkalomadtán... De igazából mindegy is, nem vitatkozom ezen tovább, te úgy gondolod, hogy ez szörnyű dolog én nem így gondolom, ettől függetlenül elfogadom a véleményed és megpróbálom tiszteletben is tartani.
2013. dec. 21. 19:58
 33/35 anonim ***** válasza:

szerintem nem okés.

bár én magam sem festem a körmöm és nem is sminkelem magam.

lehet, ha olyan típus lennék, az én lányom is szeretne körömlakkot.

szerintem nem az oviba való.

2013. dec. 22. 23:15
 34/35 anonim ***** válasza:

Ezzel az a probléma, hogy anno, amikor én voltam gyerek, akkor anyukám megengedte 10 éves korom körül, hogy kifessem a körmöm egy halvány lakkal. Ez egy ideig jó volt, de aztán ahogyan azt az emberi természet diktálja, többet akartam. Legyen erős, intenzív, akár sötét szín. Az is jó volt egy darabig, de akkor eljött a szájfény ideje. Akkor azért ment a könyörgés. Na persze azt is megkaptam, de aztán már a rúzs következik, és így tovább.... Na ha ezt így, ahogy velem/ velünk mindannyiunkkal volt, aszerint csináljuk, akkor a sminkelés részhez nem érünk el 14 éves korunknál korábban. De ha már oviban megkezdjük a listát, akkor hamar a végére érünk... Plusz sok iskolában az oktatók külön allergiásak az ilyenre, ezért "kifoghatnak" maguknak olyan gyereket, aki festi a körmét, szájfényt használ, akármi. És ez nem azt jelenti, hogy mindig 1-eseket osztogat majd neki, nyilván nem erről van szó. De kevésbé figyel rá, kevésbé segít neki, és amiatt bizony 1/2-1 jeggyel lehet rosszabb a teljesítménye, mint a valós képességei.

Plusz, ha oviba engeded lakkozott körmökkel, akkor más gyerekek is látják, ők is nekiállnak nyávogni, hogy hagy legyen nekik is, stbstb. Én biztos nem lakkoznám ki ilyen kicsi gyerek körmét, na de mindenki másképp látja.

2013. dec. 22. 23:25
 35/35 A kérdező kommentje:
húú, rég csekkoltam a válaszokat, az utolsókat csak most olvastam. én iszonyú ritkán lakkozom a körmöm, gyakorisága a nullához konvergál, de továbbra sem győzött meg az ellentábor, sőt, döbbenet, hogy kikent tiniribiket vízionálnak sokan egy körölmakkos ovis láttán. oké, hogy sokan nem tartják helyénvalónak, hisz mindenkinek más fér bele, de talán egy kicsit túlgondolják ezt páran. ez olyan, mintha egy csokit majszoló totyogónál mindenki elszörnyedne, hogy milyen dagadék lesz majd belőle, közben meg simán lehet, hogy amúgy egészségesen táplálkozik, csak olykor megeszik egy csokit. (más kérdés, hogy sem a kövéreket, sem a kisminkelt korakamaszokat nem kellene elítélően megbélyegezni, hiszen ettől még simán lehet normális értékrendje, nem ezen múlik, de ekkora toleranciát már igazán nem várok el az emberektől...)
2013. dec. 31. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!