Odaadod a Mikulás csomagot péntek reggel ovis gyerekednek?
Pénteken lesz 6.-a, és csütörtökön este jár a Télapó. Odaadod péntek reggel a gyerekednek a csomagot?
Én nem tudom hogy csináljam. Csomag is lesz meg játék ajándék. De reggel nincs idő ilyesmire, mert akkor elkésünk az oviból. Pici babám is van, hozzá is alkalmazkodni kell. Akkor halasszuk el a Mikulás érkezését délutánra vagy másnapra? Ti hogy fogjátok csinálni?
Köszönöm.
Nekünk van idő reggel, mert 6-kor kel és 1/4 9-kor indulunk, szóval nálunk reggel lesz a mikulás csomag az ablakban.
Ha sietnénk, akkor én 5-én este adnám oda (vagyis akkor fedezné fel az ablakban a csomit), és megmondanám, hogy a Mikulás tudja, hogy reggel sietünk az oviba, ezért itt hagyta már picit előbb az ajándékot.
Inkább elkésem aznap, de igen, odaadom. Hatodikán reggel jön a Mikulás. Ez egy ünnep, és mint ilyen, proritást élvez, nem akarom kedvem szerint módosítgatni az időpontját.
Ha pici babád van, akkor meg nem is értem, mi a kérdés. Így hogy lehet elkésni az oviból? Kilencre csak beértek, nem? Vagy tartsd otthon aznap, nem dől össze a világ.
enyém nem kapja meg. még nem tudom, hogy 6.-a este megkapja vagy csak 7.-én reggel. nálunk ez még nem alakult ki, mert 5.-én van a szülinapja, sok ajándék lesz, mikulásra nem kap csak csokit meg gyümölcsöt, szóval lényegébe nálunk tök mindegy :D
viszont 6.-án reggel megy a mikulás az oviba, szóval fontosabb, hogy ott találkozzon vele és ott megkapja a kis csomagját mint az itthon semmiség ;)
Igen odaadjuk nekik (6.5 éves első osztályos és másfél éves pici)
Kicsit keltheted előbb, attól nem dől össze a világ, nem? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!