Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha beteg a gyerkőcöd nappal...

Ha beteg a gyerkőcöd nappal meddig hagyjátok aludni? Kisfiam péntek óta beteg. Egyébként nem alszik már nappal. Csak ugye péntek óta. Simán alszik 2,5-3 órát is. Most is alszik már fél 2 óta.

Figyelt kérdés
2013. szept. 30. 15:47
 1/5 A kérdező kommentje:
Én nem keltem fel, igaz így lesz vagy 10 óra mire este elaszik. Normál esetben 3-kor mindég fel szoktam ébreszteni, már ha alszik havonta 1x :-) Oviban sem alszik el.
2013. szept. 30. 15:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Betegen addig hagyom aludni a gyerekem, ameddig ő akar. Ki kell pihenniük a betegséget. Ha álmos had aludjon, inkább mint bágyadtan ücsörögjön. A lányom rendszerint kialussza a betegségeit, tehát neki jót tesz ilyenkor a sok alvás, én nem ébresztgetem ilyenkor.
2013. szept. 30. 15:50
 3/5 anonim ***** válasza:

mikor a nagylányom beteg képes még most is egész nap aludni

soha nem keltettem fel őket ha aludtak

akkor jobban gyorsabban gyógyultak mindig

2013. szept. 30. 16:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Addig hagyom, ameddig akarja.

Egyébként betegen nálunk ilyenkor még az esti lefekvés ideje sem tolódik el, max. fél órát. Sokszor már olyan bágyadt fürdésre, hogy utána ő maga kéri, hogy menjen fel aludni.

Nálunk nem is lehetne azt csinálni, hogy nem hagyom elaludni, mert ülve is képes lenne beájulni az alvásba.

2013. szept. 30. 16:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Betegséget ki kell aludni, ezért örülök ha alszik ilyenkor, nem keltem fel.
2013. szept. 30. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!