Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aki 2 év körüli gyermekének...

Aki 2 év körüli gyermekének Mikulás csomagot készít majd, mit fog beletenni?

Figyelt kérdés
Mi az amit megenged,hogy egyen a gyermeke és mi az amit nem?
2013. nov. 15. 12:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Rendesen kap édességet, amit szeret. Emellett mogyorót, gyümölcsöt és valami játékot is. Szerintem semmi gond az édesség csomaggal, amíg a szülő szabályozza a fogyasztást.
2013. nov. 15. 12:55
 2/8 anonim ***** válasza:
66%

Ezt sajnos nem én döntöm el.

Mi egyetlen egy kicsi télapót veszünk neki, de a család kb egy vödörnyi édeséget küld.

1 és 3 évesek a lányaim, és 1000km-re a csala´dtól élünk, de kb 4 csomag érekzik télapóra ami dugig van édességgel.

Persze ezt ennénk még húsvétkor is, de megsütöm sütikbe a csokikat.

2013. nov. 15. 12:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én rakok bele mogyorót, csokit, szaloncukrot, mandarint. Egyszer van mikulás :) Lehet lepontozni!
2013. nov. 15. 12:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ropit, tejszeletet, túri rudit, mogyorót, mandarint, mikulást.
2013. nov. 15. 13:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tejérzékeny és nem is igazán édesszájú. Lesz benne egy darab boci étcsokis mikulás, meg sok gyümölcs, mert tényleg azt szereti. Meg egy kis játékautó! :)
2013. nov. 15. 13:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálunk lesz a csomagban: túró rudi, joghurt, krémtúró, valami gyümölcs (banán, körte),az a karaván sajtrúd(nem tudom a nevét). Egyelőre ennyi jutott eszembe. Nem teszek bele csokit, meg ilyeneket, ezek a finom tejtermékek is nagyon jók lesznek neki. A két nagyitól is biztos kap csomagot, így ha abban lesz csoki, akkor nem fogok balhézni.

Igazából anyukámék olyan nasikat szoktak venni, ami nekünk van itthon (joghurt, túrórudi, krémtúró, sima ropi). Ha valami extrát vesznek, mindig megkérdezik, hogy odaadhatják e. A másik nagyi meg......na, az nem kérdez semmit. Én már akkor is örülök, ha eszébe jut, hogy van unokája, és vesz neki egyáltalán valamit!

2013. nov. 15. 13:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Még nem is gondolkodtam ezen :) Talán joghurt lesz benne, gyümölcs, valamilyen keksz, és 1-2 túró rudi (még csak 17 hónapos). Ritkán kap süteményt, de csokit még nem evett (csak tejbegrízen kakaót), és nem is szeretném rászoktatni. A gyümölcsöket imádja.
2013. nov. 15. 14:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!!
2013. nov. 16. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!