Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Odaadod a Mikulás csomagot...

Odaadod a Mikulás csomagot péntek reggel ovis gyerekednek?

Figyelt kérdés

Pénteken lesz 6.-a, és csütörtökön este jár a Télapó. Odaadod péntek reggel a gyerekednek a csomagot?

Én nem tudom hogy csináljam. Csomag is lesz meg játék ajándék. De reggel nincs idő ilyesmire, mert akkor elkésünk az oviból. Pici babám is van, hozzá is alkalmazkodni kell. Akkor halasszuk el a Mikulás érkezését délutánra vagy másnapra? Ti hogy fogjátok csinálni?

Köszönöm.

2013. nov. 29. 13:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A mi családunkban is az a szokás, hogy 5.-én este jön a Télapó. Amikor én voltam kicsi, nekünk is 5.én jött, szerencsére a férjeméknél is, így ebben nálunk telejs az egyetértés.

Ha nálatok 6.-án reggel jön a Mikulás, akkor szerintem igaza van az egyik hozzászólónak, hogy ha kicsivel előbb ébresztgeted azzal, hogy itt volt a TÉlapó, azonnal ki fog pattani az ágyból.

2013. nov. 29. 14:11
 12/21 anonim ***** válasza:
Nálunk is 6án reggel jön. de mivel én kórházban leszek, így vagy 5-én reggel, vagy 5-én kéős délután jön a Mikulás
2013. nov. 29. 14:34
 13/21 anonim ***** válasza:
Nálunk este jön, fürdés közben, pénteken. Amíg fürdenek - kicsit hamarabb, mint szoktak, h legyen idő játszani még kicsit vele, addig teszi bele a csomagot a cipőbe.
2013. nov. 29. 15:18
 14/21 anonim ***** válasza:

Persze, nem is kérdés :)

Ráadásul nekem 2 van, a nagy elsős, a kicsi kiscsoportos, én pedig 8-ra járok dolgozni és egyedül hordom őket suliba-oviba.

Úgy tervezem, ahogy tavaly is volt, hogy fél órával hamarabb ébresztem őket aznap, így még az apjukkal is találkoznak legalább :)

Az az öröm, amikor észreveszik az ajándék mellett még a teraszra kitett üres kistányért is, hát az leírhatatlan, emiatt hajlandó vagyok akár később menni dolgozni :)

2013. nov. 29. 18:55
 15/21 anonim ***** válasza:
Ez nálunk attól függ, hogy a férjem csütörtök este hogy ér haza a munkából. Ha későn, akkor csak péntek reggel kapják meg a csomagot, hogy ő is lássa az örömüket. Egyébként nálunk is mindig 5-én este érkezik a Mikulás.
2013. nov. 29. 19:10
 16/21 anonim ***** válasza:
Hozzánk 5.-én este jön a télapó, mert 6-.án reggel 6-ra megyek dolgozni. Ha nem kellene ilyen korán menni, 6-án reggel kapná meg. Tavaly 6.-án reggel kapta meg.
2013. nov. 29. 19:25
 17/21 anonim ***** válasza:
Nállunk 5.-én este fürdés közben jön a télapó!Apa elviszi őket fürdeni addig én becsempészem a cipőkbe a csomit(Apáéba is jut:)Mi is fél órával hamarabb kezdjük a fürdést hogy még utánna lehet egy pici játék:)
2013. nov. 29. 20:22
 18/21 anonim ***** válasza:
Szintén 5-én este kapja meg, mert ha 6-a reggel lenne, nem tudnánk időben elindulni az oviba. :)
2013. nov. 30. 08:07
 19/21 anonim ***** válasza:
Igen odaadom Neki, a csizmájába rakja a Mikulás :-). Csak Mikulást, egy Milka csomagot kap, amibe bögre van és csoki, játék nem fogja elvenni az időt :-)
2013. nov. 30. 10:10
 20/21 anonim ***** válasza:
Nálunk is 5-én este jön. Gyerekkoromban is így jött, ezt viszem én is tovább.
2013. nov. 30. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!