A körömlakk egy ovis kisgyereken szerintetek okés vagy sem? Ha nem, miért nem?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy nem nonstop kifestett körmökkel jár a leányzó, hanem csak esetenként egy-egy hétig visel körömlakkot. Vagy fellángolásszerűen néhány hétig lakkozott körmökkel jár, aztán egy ideig megint nem.2013. dec. 20. 18:01
1/35 cavalli válasza:
Szerintem nem, egyszerűen azért mert nem egy gyereknek való. Szépek azok a kis körmöckék lakk nélkül is :)
3/35 anonim válasza:
Miért kell egy kisgyerek körmére körömlakk? Szerintem sem való rá.
4/35 A kérdező kommentje:
Úgy értem nem a szülő gyönyörködtetésére kifestett körmökről van szó, hanem amikor a gyereknek megtetszik, és szeretné, ha a mamája olykor az ő körmét is kifestené.
2013. dec. 20. 18:08
5/35 anonim válasza:
Szerintem rendben van, bár inkább csak otthonra.
6/35 anonim válasza:
Szerintem az utánzás az ovis élet része. Semmi baja nem lesz a gyereknek, ha játékból ki van festve a körme. Oviba nem engedném így, mert természetesen nem az ő korosztályának való és nem szeretnék stílust indítani, de nyáron, otthon, vagy most az ünnepek alatt, játékból miért ne férne bele?
7/35 anonim válasza:
Attól, hogy egy gyereknek tetszik a körömlakk, még el lehet magyarázni neki, hogy egy gyereknek nem való a kifestett köröm. Persze az, hogy kipróbálja, anyuka tesz rá egy kicsit, azzal még semmi gond nincs. Viszont az oviba nem kéne hetekig vagy rendszerességgel kifestett körömmel járni. Nem neki való.
8/35 A kérdező kommentje:
és ti mit mondtok neki, miért nem való a gyerekeknek?
2013. dec. 20. 18:18
9/35 anonim válasza:
Én sem festeném ki úgy a 3,5 éves ovis kislányom körmét, hogy az oviba is látszon. Egyébként otthon sem nagyon. Azt mondanám, hogyha egy kicsit idősebb lesz, akkor ki fogom festeni a körmét, addig nem. Nem is kell egy ovisnak kifesteni a körmét, ráér még vele.
10/35 anonim válasza:
Mert vannak felnőtt dolgok, amik nem valók a gyereknek és vannak gyerek dolgok, amiket meg nem csinálnak felnőttek.
Ennyi.
Majd ha ő is nagylány lesz, akkor majd festheti a körmét. Addig, amíg kicsi, addig neki nem való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!