Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A körömlakk egy ovis kisgyerek...

A körömlakk egy ovis kisgyereken szerintetek okés vagy sem? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy nem nonstop kifestett körmökkel jár a leányzó, hanem csak esetenként egy-egy hétig visel körömlakkot. Vagy fellángolásszerűen néhány hétig lakkozott körmökkel jár, aztán egy ideig megint nem.
2013. dec. 20. 18:01
1 2 3 4
 1/35 cavalli ***** válasza:
70%
Szerintem nem, egyszerűen azért mert nem egy gyereknek való. Szépek azok a kis körmöckék lakk nélkül is :)
2013. dec. 20. 18:05
 2/35 cavalli ***** válasza:
55%
*körmöcskék
2013. dec. 20. 18:05
 3/35 anonim ***** válasza:
53%
Miért kell egy kisgyerek körmére körömlakk? Szerintem sem való rá.
2013. dec. 20. 18:06
 4/35 A kérdező kommentje:
Úgy értem nem a szülő gyönyörködtetésére kifestett körmökről van szó, hanem amikor a gyereknek megtetszik, és szeretné, ha a mamája olykor az ő körmét is kifestené.
2013. dec. 20. 18:08
 5/35 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem rendben van, bár inkább csak otthonra.
2013. dec. 20. 18:11
 6/35 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem az utánzás az ovis élet része. Semmi baja nem lesz a gyereknek, ha játékból ki van festve a körme. Oviba nem engedném így, mert természetesen nem az ő korosztályának való és nem szeretnék stílust indítani, de nyáron, otthon, vagy most az ünnepek alatt, játékból miért ne férne bele?
2013. dec. 20. 18:11
 7/35 anonim ***** válasza:
81%
Attól, hogy egy gyereknek tetszik a körömlakk, még el lehet magyarázni neki, hogy egy gyereknek nem való a kifestett köröm. Persze az, hogy kipróbálja, anyuka tesz rá egy kicsit, azzal még semmi gond nincs. Viszont az oviba nem kéne hetekig vagy rendszerességgel kifestett körömmel járni. Nem neki való.
2013. dec. 20. 18:14
 8/35 A kérdező kommentje:
és ti mit mondtok neki, miért nem való a gyerekeknek?
2013. dec. 20. 18:18
 9/35 anonim ***** válasza:
75%
Én sem festeném ki úgy a 3,5 éves ovis kislányom körmét, hogy az oviba is látszon. Egyébként otthon sem nagyon. Azt mondanám, hogyha egy kicsit idősebb lesz, akkor ki fogom festeni a körmét, addig nem. Nem is kell egy ovisnak kifesteni a körmét, ráér még vele.
2013. dec. 20. 18:20
 10/35 anonim ***** válasza:
70%

Mert vannak felnőtt dolgok, amik nem valók a gyereknek és vannak gyerek dolgok, amiket meg nem csinálnak felnőttek.

Ennyi.

Majd ha ő is nagylány lesz, akkor majd festheti a körmét. Addig, amíg kicsi, addig neki nem való.

2013. dec. 20. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!