Lesz másnak is beteg az ovis gyermeke így mikulásra? Úgy bánt hogy lemarad a mikulás ünnepségről:- (?
Bár nálunk lánykám nem marad le szerencsére az ovis mikulásról,de hozzánk jön személyesen is majd szombaton! :)
Így a kicsi fiam is találkozik vele,mint tavaly :)
Nallunk meg bolcsis koraban a telaporol maradt le mert lebetegedett es en is el voltam keseredve. Az elso szulinapjan (pont aznap amikor hazahoztuk a tortajat) kotohartya gyuladasa lett szegenynek. A tortas fenykepeken latszik, hogy az egyik szeme piros es konnyezik. :(
Amugy elarulom, hogy nallunk az elmult 3 Karacsony siralmas volt. Vagy en estem agynak, vagy a ferjem vagy a gyerek. Tavaly mindharman ugy kohogtunk, hogy mar a vegen elsirtam magam Karacsony napjan. Kisfiamnak szenteste a lazat prubaltuk levinni, a koahogestol nem tudott aludni.
Tavalyelott elemtunk Becsbe a karacsonyi vasarra par napra. Az elson nap meg jo is volt de a masodik naptol en a hotelbe fekudtem betegen, alig tudtam felkelni. :( Mikor hazaertunk akkor a kisfiam betegedett le (tollem elkapta) aztan Karacsony napjan meg a ferjem lazasodott be.
2010-be 10 hoanpos volt a kisfiam es ezerrel proszivoztuk szenteste meg karacsonynapjan az orrat. Szegenykem beteg volt a javareszet ataludta az unnepeknek. Ugyhogy nekunk mar nagyon de nagyon elegunk van es remelem az iden megusszuk. Mivel en es a ferjem szabadsagon leszunk december 16-tol egesz januarig a kisfiamat mar nem is visszuk oviba 20-dikatol, hogy nehogy hazahozzon valamit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!