28 évesen, nem sok 3 gyerek?
Azért ez vicces! Szerinted,ha 40 évesen szülök és otthon vagyok a gyerekkel,utána könnyebb lesz munkát találni,ha a munkahely azt mondja,hogy szevasz-tavasz! Nagyon általánosítasz,pedig nem kéne!
Tudom,hogy benne van a pakliban,hogy pont az én gyerekeim nem akarnak majd gyereket,de ha igen,akkor nem bottal a kezemben akarom őket segíteni vagy épp az unokámra vigyázni!
A másik oldalról,tehát a gyerek szemszögéből is nézem a dolgot! Ha nem akar gyereket további probléma nincs,de ha igen,akkor csak azt látja,hogy a nagyszülei már idősek és nem tudnak foglalkozni úgy az unokával,ahogy szeretnénk!
Itt van egy példa:
Közeli ismerősöm üzletvezetőként dolgozott,nem kis pénzért! Feltornázta magát oda,elment 32 évesen szülni és most 33 évesen megy vissza dolgozni,de üzletvezetőnek nem tud,mert akkor a gyereket nem látja,csak mikor alszik,így most megy vissza pénztárosnak! Hú,de megérte várni a gyerekkel.
Nagyon el anyagiasodott a világ és inkább a pénzt és luxust választja sok ember,mint a gyereket. Gyereknek nem sok játék,pénz stb. a fontos,hanem a szülei szeretete és minőségi együtt töltött idő. Ez az én véleményem!
Sokan és nem mindenki bele esik abba a hibába,hogy menő kecót és menő autót spórol össze,dolgozik éjt-nappallá téve,amit a gyerekvállalás után már nem tud fenntartani,mert nem is tud annyit dolgozni a gyerek mellett stb. És akkor itt jön,hogyha apuka nem keres baromi jól,akkor huss az egész!
Nagyon okosnak képzeled magad gondolom úgy vontál le következtetést,hogy ismersz pár embert.
Nem 40 évesen a szervezet egyáltalán nincs olyan formában,mint 20 évesen teljesen mindegy,hogy mennyit sportol,étkezik egészségesen,40 évesen már öreg a terhességhez és a gyerekhez,mind lelkileg mind testileg.
Amúgy átlagosan 21, max 24 éves koráig tanul az ember ha egyetemen/főiskolán tanul tovább és épp nem orvosnak készül ugyanis 18-19 évesen van az érettségi átlagosan,tehát ha csak nem csúszol,nem végzel el közben egy szakmát és mesterképzést is csinálsz ami lássuk be sokszor értelmetlen.
Gyerek mellett meg nem áll meg az élet 1-2 gyerek mellett simán lehet karriert építeni,utazgatni stb.
A nagycsalád 4-5-6 gyerek egy más kategória, de valakinek az az álma,ettől Ő még nem rossz ember csak más a fontos neki.
Nem azok szülnek 20on évesen,hanem azok akik józanul végig gondolták és nem az hajtja Őket "hű egyéniség vagyok nekem élnem kell" majd aki tologatja nagyot koppan mikor már lassan kifut az időből de a gyerek nem jött még össze.Nem kötelező gyereket vállalni,és természetesen nem is úgy kell,hogy a szülőknek nincs bevételük,de a legnagyobb baromság az amit ma sugallnak,hogy a gyerekkel elrontod az életed és ha van gyereked akkor áshatod a gödröd,meg te nem vagy teljes értékű mert nem dolgoztál előtte 10-20 évet.
Talán ezen kéne elgondolkozni,mert sosincs 100%osan megfelelő időpont,és de egy idősebb szervezetnél nagyobb az esély,hogy nem éri meg a gyerek felnőtt korát,tegyük fel 50 évesen már nincs csak 2 hónapod valami miatt de ott az 5-10 éves gyerek,szerinted hol érdekli majd,hogy anyuci-apuci mennyit keresett van e hitellel ház amiben laktak autó,ha közben nem tudják a szülei felnevelni??? Tényleg nem azt mondom,hogy úgy vállaljon az ember gyereket,hogy még magát sem tudja eltartani,de felelőtlenség halogatni 35-40 éves korra csak azért,hogy addig felhalmozhasson 1000kacatot,meg hogy a legmárkásabb ruhát vehesse majd neki.
Aki hitelt vesz fel annak egyáltalán minek gyerek?
Lehet velem van a baj,de én belátom,ha valami nem megy.
Ez a baj,sok buta ember mindent akar.
Van,amiről le kell mondani.
Én soha az életben nem vennék fel hitelt.
Gyerekem pedig nem lesz soha,mert nem is akarok,de ha akarnék se lenne.Ilyen helyzetben?Az ember örül,ha maga nem hal éhen....
Én nem tudom mi ez az őrület,hogy 30 alatt akarnak szülni.
Ismerek olyat,aki 40 éves korára érte el azt,hogy olyan egzisztenciája lett,hogy bemerte vállalni a gyereket.
Semmi baja nem lett a gyereknek.
20on éves ember szinte még gyerek,nem arra való,hogy egy gyerek neveljen egy másik gyereket.
Statisztikák kimutatták,hogy sokkal érettebbek azok a gyerekek,akiket később vállaltak.
Kedves utolsó!
Te meg úgy alkotsz véleményt,hogy gyereked sincs!Statisztika? Az egy nagy rakás f.s! Statisztikailag Magyarország baromira jól él és az átlagfizu 200 felett van! Ez is egy baromság,mint minden más!
Érdekes,hogy a 20éveseket gyerekhez titulálják,mert hát egymást nevelik,míg az nem probléma,hogy 12 évesen a gyerekek többsége ma már nem szűz,mert hogy az milyen menő!
Mindenkinek szíve joga,hogy gyermeket mikor akar,de ne legyen már senkinek se nagy arca,mert hogy milyen egzisztenciával,milyen anyagi helyzetre vállalta azt!
A pénz nem minden!
Brandoneee20 kedves!
Mégis mi alapján fikázol te le mindenkit?
1 gyereked sincs,nem is tervezel,de aztán itt megmondod a tutit!
Egy 20 éves nem gyerek,de te bármennyi vagy agyilag kb 12 éves vagy.
Ne is legyen gyereked legalább egy hülyével kevesebb..
Nevetséges vagy, jobban tennéd ha inkább keresnél valami elfoglaltságot,műveld magad nem ártana.
Nem tudom hány éves vagy bár ha a nevedből indulok ki akkor 20, úgy beszélsz,mint egy befásult 60 éves öregasszony akinek semmi nem jött össze és ezért gyereknek nevezi a 20-25 éves fiatal felnőtteket akik felelősséget vállaltak, akiknek nem csak abból álla z életük,hogy bulizgatnak esetleg tanulnak, hanem dolgoznak tanulnak,gyereket nevelnek élik az életüket,nem ragadtak meg a 15 éves szintnél. Mindenki maga dönti el mikor szül,és szül-e neked egy fikarcnyi közöd sincs más ember életéhez,az ítélkezéshez meg egyáltalán nincs. nem tudom hol élsz de szállj vissza földre és a saját életedet alakíts ne másét szóld le. Semmit nem tudsz még az életről ez tuti biztos,de az is,hogy attól,hogy te és a körülötted lévő éretlen kölykök még 20on évesen azért az átlagra nem ez a jellemző. Értelmesebb dolog lenne ha inkább befognád a nagy szád és gondolkodnál,érnél még kicsit mielőtt beszélsz. Emlékszem írtál már ki kérdést,hogy leszóld a fiatal szülőket,nos vagy azért van,mert borzalmasan irigy vagy,hogy sehol nem tartasz vagy csak befásultál,és iszonyat rosszindulatú vagy és máson vezeted le a saját sikertelenségedet,savanyúságodat.
Nem egészséges 25 alatt gyereket vállalni,csak a gyerek sínyli majd meg.
anyuci előbb dolgozzon és élje ki magát.
Nem 20 vagy,hanem 25.
35 alatt eszem ágában sem lenne gyerek.
Az embernek előbb élnie kell,megismernie magát mielőtt ilyen nagy felelősséget vállal.
Aki 25 alatt teszi az nem felelősségteljes,hanem naiv.
Utolsó!
Miért aki 20 évesen gyereket szül,az mit ért el?
Mert szerintem éppen,hogy leérettségizett.
Nehogy már az legyen vmi büszkeség,hogy vki gyereket szült.
Az a baj,hogy sok tehetségtelen ember,azt hiszi,hogy ha már mást nem ért el,ezt legalább feltudja mutatni.
Pedig szaporodni bármilyen h-lye képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!