28 évesen, nem sok 3 gyerek?
kedves 20-as
gondolom a te szemedben én vén anyuka vagyok,mert 35 éves vagyok és négy éves fiam van
korábbi válaszomban már leírtam,hogy nem divatból ,hanem mert 30 éves koromra találtam meg az apját
egyetlen választ sem pontoztam le a te 20-as válaszodon kívül
azt lepontoztam
Én is le vagyok nullázva,mert 25 évesen van 2 gyerkőcöm...
A legnagyobb öröme ez legyen az életben,annak,aki annak örül,ha lepontozgathat mindenkit!
De,elég sok!
Akinek vannak céljai az életben 30 alatt egyet sem szül.
Az nem cél,hogy majd a pasi megteremti a célokat!
Itt nem a pénzről van szó,hanem az egészségről!
minél korábban szül valaki,annál kisebb egyes betegségek kockázata! És nem 50-60 éves leszek,mikor a gyerekem nagykorú lesz,a testvérekről nem is beszélve! Unokázni is szeretnék majd stb.Azért ha 30-40 évesen szülnék és a gyerekem is ezt a formát választaná,akkor lennék 60-70,akár 80 éves is mire unokám születne!
Nem kell chipszet,meg pacalt zabálni kedves anyukák,és akkor 30-40 évesen is lehet egészségesnek lenni.
Persze akik nem sportolnak semmit és 30 évesen már 3 gyereket szültek onnantól csak jobban leépülnek,ez tény.
Van,aki még 40 felett is szül gyereket.
Nem azért magasabb a betegségek aránya,mert az ember ilyen korban már nem alkalmas rá,hanem mert egészségtelenül éltek és nyilván egy 20 éves egészségtelenül élő szervezet még nem olyan,mint egy 40 éves egészségtelenül élő.
De hiába szülsz te 25 évesen 30 kg súlyfelesleggel,attól még a gyerek nagyobb eséllyel lesz beteg,mint egy 35 éves,de sportos nő gyereke.
Unoka?
Már bocs,de mit gondolkozol te az unokákról?Az nem a te dolgod.Az is lehet,hogy a gyereked nem akar majd gyereket.
Az unoka nem jog,hanem lehetőség.
Ha lesz lesz,ha nem akkor nem.
Nehogy már ez szempont legyen abban,hogy mikor vállal az ember gyereket.
Annyira egyszerű ember van itt,mint a föld.
Én csak őszinte voltam.
Van aki 25 éves koráig tanul,és ebből indulok ki.
Szerintem ez a normális.
Aztán nem egyből gyereket akar szülni,hanem dolgozni is akar,kicsit megtapasztalni milyen a világ.
Nem pedig egy pasi nyakába akaszkodni,hogy majd eltartja.
28 éves anyuka,3 gyerekkel,majd ha közel 40 leszel és akkor fogsz életedben először munkába állni,majd érnek meglepetések,az biztos.
De minimum majd a férjedtől megkapod,hogy nem dolgoztál egész életedben semmit!
Szerintem 3 gyerek már önmagában sok,még ha 30 évesen volt az első akkor is.
Gyereket azok szoktam 20on évesen szülni,akik nem tudják mit kezdjenek az életükkel.
Bocs,de ez az igazság az esetek 90%-ban.
Bocs,ha te abba a 10%-ba tartozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!