Igaz lehet, hogy már 2 évesen elkezdődik a gyerek szexuális érése, és nem szabad előtte meztelenkedni?
Figyelt kérdés
2 éves a lányom, én eddig ezzel totál nem foglalkoztam, simán meztelenkedem előtte, mondjuk még nem beszél, és akik beszélnek, azok már állítólag mondják, különbséget tesznek, főleg a bölcsisek. (mi bölcsibe sem járunk)2012. júl. 30. 13:21
1/4 anonim válasza:
mi meztelenkedünk apjával is szokott fürödni 2 éves és beszél
rá rákérdez mi micsoda lmondjuk és ennyi nem kell belöle nagy ügyet csinalni
azt tudja neki nuni, popo, cicije van fiuknak popo kuki és ennyi
2/4 E.Kriszta válasza:
Igen, korán elkezdődik. Igazából ebben a korban olyan sok mindent lehet "belenevelni". Pl. a szégyellősséget és a prüdériát is. Meg kell találni az egyensúlyt. Mi nem csinálunk gondot, ha pucéran látnak minket, de nem lógatjuk be direkt a részeinket nekik. Ez egyszer nagyon jól jött, amikor egy 7 éves kisfiú az 5 éves lányomat kuki-punci cserenézésre akarta rávenni. Ő közölte: "Na és, Apának is van!" :)
3/4 anonim válasza:
Mivel nyár van, jóhogy meztelenkedünk. Rá is kérdez, meg is beszéljük, és igen különbséget tesz. 27 hónapos a fiam.
Soha életemben nem voltam szégyenlős, és már nem fogok megváltozni.
4/4 anonim válasza:
Amíg senkit nem zavar, addig nyugodtan lehet meztelenkedni egymás előtt kortól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!