28 évesen, nem sok 3 gyerek?
Miért lenne sok? Azért mert manapság az a divat,hogy 40 évesek még pelenkáznak meg az oviba járnak a gyerekért,és tulajdonképpen nagymamakorban van egy kisiskolás gyerekük.
Szerintem pont jó.
Én 20 és fél voltam amikor a kislányomat szültem.
A kis fiamat pedig most 27 évesen szültem.
Mindig is fiatal anyuka akartam lenni.
Attól még lehet gyerek mellett tanulni , dolgozni .
Nem nem sok a 3 gyerek !
Nem az! Nekem 25 évesen már 2 volt. Apa jövőre akarna 3-at, akkor leszek 27. Azért nem lesz, mert akkor nem jutna mindhármukra annyi figyelem a részemről, amennyit adni szeretnék. Emiatt én később szeretném a 3-at, 30 évesen. Viszont párom akkor már 40 lesz, így akkor már ő nem akar, mert véleménye szerint akkor majd a gyerek nagyapjának néznék, amikor a suliba megy érte. Ez persze butaság, de azért mi sem vagyunk hívei annak, hogy 35-40 éves korig kell várni az első gyerekre. Rengeteg öröm marad ki azok életéből, akik csak tologatják a gyerekvállalást.
És lehet engem is lepontozni, mint ahogy az előttem szólókkal tették azok, akik kommentet írni már nem voltak hajlandók, elég bátrak. :)
Én fél éve, épp a 31. szülinapomon szültem a 6. babámat. 18 évesen kezdtem el dolgozni, munka mellett, nappalin diplomáztam, és friss diplomásként is maradtam ugyanazon a melóhelyen, így mára 13 éves munkaviszonyom van.
25 évesen kezdzem el szülni, de mivel biztosított voltam. azóta is kapom folyamatosan a TGYÁS - t, GYED - et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!