Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek, ha három éves...

Mit tegyek, ha három éves fiam nem akar oviba menni?

Figyelt kérdés
Azt mondja, hogy inkább itthon marad velem (szabadnapos vagyok)és majd holnap megy. Már többször is eljátszotta ezt, egyszerűen nem volt hajlandó felöltözni. Mit tegyek?
2013. dec. 10. 09:46
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
88%

Egyáltalán mi az , hogy "nem akar". Öltözteted, viszed és kész. Azért az elég vicces, hogy a gyerek ott hisztizik, anyuka meg ide írkál hogy mit tegyen.

A véleményem leírnám, de teljesen felesleges.

Anyukának láthatóan nagyobb az öntudata mint az esze.

Én csak a gyereket sajnálom.

2013. dec. 10. 10:10
 12/30 A kérdező kommentje:
De hogy vigyem el, ha nem akar felöltözni sem? De ezt csak akkor játca el, ha én itthon vagyok.
2013. dec. 10. 10:10
 13/30 A kérdező kommentje:
*játssza
2013. dec. 10. 10:11
 14/30 anonim ***** válasza:
96%

Hogyhogy hogyan? Egyedül kellene felöltöznie, vagy mi?

Nem bírsz a saját HÁROMÉVES gyerekeddel???? :o

2013. dec. 10. 10:13
 15/30 anonim ***** válasza:
96%
Egy 3 éves kiskölök dirigál, te meg ahelyett, hogy megnevelnéd, inkább írsz egy kérdést ide. Nagyon életszerű...
 16/30 anonim ***** válasza:
87%
Reggel elvitted volna, te haza és kész.
 17/30 anonim ***** válasza:
96%

Attól, hogy nem akar felöltözni, még fel lehet öltöztetni. Max. ordít közben.

És akkor mi van?

És ha orvoshoz kéne pont vele menni és akkor is levágja a hisztit, akkor orvoshoz sem viszed?

Állj a sarkadra, legyél határozott és öltöztesd fel!

2013. dec. 10. 10:22
 18/30 anonim ***** válasza:
94%

Te vagy a felnőtt, ne a pici mondja meg, hogy mi legyen. Ha nem akar felöltözni, öltöztesd fel.

Szerintem normális dolog, hogy nem akar menni, az enyém sem akart egy ideig, de aztán belátta, hogy neki az a feladata, hogy az oviban játsszon.

Pozitívan próbáltam ösztönözni, mondtam, hogy a kis barátai már várják, milyen jót fog játsszani..stb.

Ha mindig engedsz neki, nagyon hamar a fejedre fog nőni.

2013. dec. 10. 10:24
 19/30 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is sokszor eljátszotta a kisfiam, hogy nem akar menni oviba....mindig kicsit korábban van felkeltve, hogy ha akar játsszon még otthon, stb. De tudja, hogy az az ő 'munkahelye' és mennie kell. Nincs apelláta, csak ha beteg.
2013. dec. 10. 10:29
 20/30 anonim ***** válasza:
94%
Fogod azt felöltözteted. Igen, erőszakkal. Te vagy a főnök, nem?
2013. dec. 10. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!