Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért hisztizik a kislányom,...

Miért hisztizik a kislányom, amikor megyek érte az oviba? Meglát, és egyáltalán nem örül, nem akar hazajönni, ma azt mondta, hogy nem szeret. Amint meglát az oviba, hisztizik. Még soha nem mondta, hogy nem szeret.

Figyelt kérdés
Más anyukának is van ilyen gondja? Nem értem, miért van ez.
2013. máj. 30. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Szeret az oviba járni.Az én kisfiam míg családi napközibe járt napi 4 órában ugyanezt csinálta.Az oviban már nem.A nyakamba ugrik.Ugye már ott is alszik,tehát nem sokat vagyunk együtt.Pedig így is hétvégén sír,hogy ő oviba akar járni.Szeret téged a kislányod,csak ott vannak gyerekek,sok játék.Hiába van otthon is,az mégsem ugyanaz!
2013. máj. 30. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Az én fiam is oltári bömböléseket tud csinálni, sokszor inkább maradna játszani... :)
2013. máj. 30. 17:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Zavar azért is, hogy az ovónők mit szólnak hozzá.
2013. máj. 30. 17:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
igen imád oviba lenni ennyi az egész ne aggódj.
2013. máj. 30. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:
86%

A lányom akkor csinálta ezt, mikor elkezdett bölcsibe járni, és már szeretett ott lenni, de reggelenként még haragudott rám, amiért otthagyom. szóval én ezt amolyan büntinek fogtam fel, de kb. 2 hónap múlva elhagyta, és már repül, mikor megyek érte, aztán rohan vissza hogy még játsszon kicsit. :-)

ne félj az óvónők láttak már ilyet, sztem sok gyerek csinálja ezt...

2013. máj. 30. 19:39
 6/7 anonim válasza:
A gyerek szeretete képlékeny, egész mást ért ezek alatt a szavak alatt, mint te. Neki ez épp az aktuális helyzettől függően annyi, hogy dühös vagy csalódott, mert olyat teszel ami fáj neki, például elviszed amikor játszani szeretne a többi gyerekkel. Kifejezetten egészséges, hogy ilyen szociális. Ha nagyon zavar, esetleg beszéld meg az óvónővel, hogy kicsit később mész érte, miután a többi szülő elvitte a gyerekét, így van ideje kijátszani magát és eljut abba az állapotba, amikor már téged vár és kifejezetten azt igényli, hogy elvidd.
2013. jún. 19. 07:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok az enyémmel. Nem is értem...még egy év után is mindig ez a nóta. Ritkán van, hogy örül nekem. Az óvónők ezt ismerik, nem gáz, emiatt ne aggódj. A mi óvónénink mondta is, hogy az övé is ilyen és ő sem akar vele hazamenni az oviból. A múltkor megrugdosott a gyerek mindenki előtt mert érte mentem. :( Mondjuk le is szidták az ovónők, el is szégyellte magát és erre még megkaptam, hogy "buta anya". Na, így vagyunk mi is! :(
2013. aug. 8. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!