Mit csináljak a kislányommal, ha megyek érte az oviba, és ő nem akar hazajönni, és elkezd hisztizni, ha meglát?
Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 16:18
1/7 anonim válasza:
Háát...... ez egy egészen normális dolog én is így voltam amikor még óvodás voltam :)
2/7 anonim válasza:
na,ilyet még nem hallottam..!
rákérdeztél már,hogy miért csinálja?
3/7 anonim válasza:
örülj neki, hogy szeret oviba járni
4/7 anonim válasza:
Az én 3,5 éves lányomnak is volt egy ilyen időszaka. Szerencsére nem sokáig tartott, kb 2 hétig. Én mindig azt mondtam neki, hogy megyünk haza, és otthon gyurmázunk, vagy festünk, kimegyünk biciklizni, virágot szedni meg kavicsot, mindent elsoroltam neki, és próbáltam elterelni valamire a gondolatait. Általában nem jött be, és sokáig duzzogott otthon is, és hisztizett tovább, de utána szerencsére egyre ritkább lett az ilyen "nem akarok hazamenni" hiszti, és utána el is hagyta.
6/7 anonim válasza:
enyém is ezt csinálta ovikezdés elején, mikor ebéd után mentem érte. még maradt volna. aztán elkezdtem dolgozni, most már csak 4 körül érek be az oviba, azóta a nyakamba ugrik :)
szeret oda járni, de csütörtök-pénteken már mondja, hogy ebéd után menjek érte, próbál alkudozni :)
7/7 anonim válasza:
Nekem a bölcsis gondozónő mondta, hogy nekik ezek a gyerekek (és a családi hátterük) mindig gyanúsak. Szerintük, nem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!